Erfaren Test Con­sult­ant

I KMD digitaliserer vi Danmark og Nordeuropa. Vi skaber og implementerer teknologiske løsninger, der forbedrer livet for millioner af mennesker på tværs af regeringer og private sektorer.

”Har du kvalitet i maven og IT i hovedet? Er du top-tunet i forhold til de seneste test metoder, og kan du tale med om testdesign og testcases? Så er det måske dig, vi søger!”

KMD er på en digital rejse, hvor vi arbejder på en vækststrategi, som tager afsæt i forretningsmæssige muligheder både indenfor den private og offentlige sektor. Når vi vinder udbud og projekter hos vores kunder, er vi ansvarlige for at bygge de løsninger, vi skal levere. I KMD arbejder vi dagligt med komplekse IT-løsninger på større og mindre projekter. Vi har rigtig travlt med mange spændende og udfordrende opgaver for vores kunder, og vi søger derfor endnu en tester.

Om os

Vi søger en erfaren tester, der syntes det er sjovt at arbejde med test på vedligehold og i mindre eller større udviklingsprojekter inden for forskellige områder. Som ny kollega bliver du en del af vores Housing afdeling i Odense bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med vores Ejendomsdata, der danner basis for beregning samt opkrævning af ejendomsbeskatningen i Danmark. Vi arbejder ud fra agile processer, og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder.

Vi har fokus på testfagligheden og på at kvalitetssikre vores spændende løsninger til vores offentlige kunder. I hverdagen sidder vi med flere mindre og større projekter, hvor nogle lige er startet, andre er under implementering, samt nogle der er i vedligeholdsperioden. 

Som tester tager du udgangspunkt i KMD’s processer omkring test og kvalitetssikring. Du formår at omsætte kunde- og forretningsbehov til testcases, forstår komplekse IT-løsninger og kan tilføre værdi til projektet og opgaverne. Du skal kunne sparre med projektleder, udviklere samt forretningsspecialister omkring testaktiviteterne og skal gennemføre test på tværs af flere grænseflader. Vi har en risikobaseret tilgang til test, så det vil være en fordel at have kendskab hertil.

Dine primære arbejdsopgaver vil afhænge af din/dit specifikke opgave/projekt, men kan være:

 • Test af system-funktionalitet
 • Test af interfaces
 • Test af brugergrænseflader
 • Rapportering af resultater og opfølgning på fejl
 • Opsætning af automatiseret test
 • Teknisk test

Om dig

Vi forventer, at du har et solidt kendskab til udvikling og vedligehold af IT-systemer. Du må gerne have kendskab til iterative metoder og meget gerne som tester fra leverance-projekter. Vi forventer endvidere, at du har en generel IT-indsigt, er ISTQB Foundation certificeret og har et godt kendskab til test-metodikker, værktøjer og processer.

Desuden har du har erfaring med:

 • Afvikling af funktionelle og non-funktionelle tests
 • Brug af testdesignteknikker
 • Udarbejdelse af testcases
 • Rapportering af testresultater
 • At sikre at løsningen lever op til kundens drifts- og kvalitetskrav

Du har gode engelske kundskaber, da vores virksomhedssprog er engelsk og en del af vores samarbejde er med udenlandske leverandører.

Som person kan du beskrives, som en der har:

 • Højt energiniveau
 • Høje ambitioner og motiveres af komplekse arbejdsopgaver
 • Gennemslagskraft og selvstændighed i din opgaveløsning
 • Evnen til at tænke på tværs af forretningen samt tænke helhedsorienteret
 • Evnen til at sætte dig ind i nye områder
 • Lyst til at tage ansvar for dine opgaver
 • En fleksibel tilgang til arbejdstider, og du trives i et miljø med konstant forandring

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Delivery Director, Jens Ole Jessen på telefon +45 22 69 48 31 eller mail JWJ@kmd.dk.

Ansøgningsfrist: 29. januar 2023.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 19 January 2023

Arbejdssted

Location Odense