Senior Mainframe Developer

I KMD digitaliserer vi Danmark og Nordeuropa. Vi skaber og implementerer teknologiske løsninger, der forbedrer livet for millioner af mennesker på tværs af regeringer og private sektorer. Er du en erfaren Mainframe-udvikler, og kan du se dig selv som en konstruktiv og kompetent del af et udviklingsteam hvor vi i fællesskab giver vores kunde en god og værdiskabende løsning? Så er du måske vores nye Mainframe udvikler i vores Odense afdeling.

KMD er på en digital rejse, hvor vi arbejder på en vækststrategi, som tager afsæt i forretningsmæssige muligheder både indenfor den private og offentlige sektor. Når vi vinder udbud og projekter hos vores kunder, er vi ansvarlige for at bygge de løsninger, vi skal levere. I KMD arbejder vi dagligt med komplekse IT-løsninger på større og mindre projekter. Vi har rigtig travlt med mange spændende og udfordrende opgaver for vores kunder, og vi søger derfor endnu en Mainframe-udvikler.

Om os

Som Mainframe-udvikler vil du blive en del af vores Odense team, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med vores Ejendomsdata der danner basis for beregning samt opkrævning af ejendomsbeskatningen i Danmark. Vi arbejder ud fra agile processer og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder.

Dine arbejds- og ansvarsområder som Mainframe-udvikler i KMD, vil blandt andet omfatte:

 • Udvikling, vedligehold og deltagelse i forskellige faser såsom kodning, Unit-testning, System-test, bruger-test og implementering
 • Tæt samarbejde med Business Specialists og øvrige kollegaer ifm. at forstå og oversætte kravsspecifikationer
 • Samarbejde med testere for at sikre høj kvalitet af produktet
 • Samarbejde med Production Support for at løse eventuelle produktionsproblemer, overvågning og kapacitetsstyring
 • At skabe initiativer og implementering af løsninger for at reducere de grundlæggende applikationsomkostninger og sikre driftsstabilitet
 • Overholdelse af KMD’s politiker og processer ifm. design, udvikling og test.

Om dig

Du kommer med en bred erfaring fra et lignende job som Mainframe-udvikler, og vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling af komplekse løsninger. 

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder. 

Vi leder efter en Mainframe-udvikler med:

 • Flere års erfaring med softwareudvikling inden for analyse, design, udvikling, test og fejlfinding
 • Stærk teknisk erfaring med Mainframe-teknologier så som PL-1, CICS, z/OS og DB2
 • Gerne erfaring med SQL-optimering
 • Evnen til at udvikle gode interne og eksterne relationer
 • Har en åben holdning og nyder at dele ideer og viden med kollegaer
 • Du skriver og taler desuden på både dansk og engelsk. 

Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med:

 •  OPC til jobkontrol
 •  CA-produkter til DB2
 •  CMAN til udgivelsesstyring – File Manager
 •  IDZ til udvikling
 • Arbejde med SCRUM

Desuden er du vant til at arbejde med og i komplekse og domænetunge løsninger, og har en proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab af problemer. Du besidder gode prioriteringsevner og er god til styre egen tid. Du arbejder selvstændigt og er en naturlig holdspiller. 

KMD som arbejdsplads

I KMD har vi fokus på at et godt samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere et meningsfyldt og effektivt arbejde.

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.600 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Delivery Director, Jens Ole Jessen på telefon +45 22 69 48 31 eller mail JWJ@kmd.dk.

Ansøgfningsfrist: 29. januar 2023.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 19. januar 2023

Arbejdssted

Location Odense