Kan erfarne pro­jektledere være flyvende fra første dag?


Nope – det kan de ikke uden en grundig SDC onboarding og det tager tid – meget faktisk! Der er ingen nemme smutveje eller hurtige løsninger. Heller ikke selvom rygsækken er pakket med certificeringer og masser af erfaring.

Vi ved hvad vi taler om, for SDC ansætter nemlig projektledere løbende. Vi har en åben dør for nye projektledere, der ser rollen som lidt af en livsstil, hvor hvert nyt projekt byder på fokus, facilitering, gruppedynamikker, forandringsledelse og kommunikation. Projektledere vælger SDC, fordi de spændende projekter står i kø og fordi de her bliver en del af en projektorganisation med over 50 skarpe kolleger. Og nok også fordi gør os umage med at få nye projektledere om bord. Og lad os lige dvæle ved det:

Velkommen til nye projektledere hos SDC

De fleste vil gerne i gang og skabe værdi for de projekter, der skal projektledes. Det kan vi sagtens forstå, så derfor er introduktionsprogrammet for nye projektledere en kombination af aktiv læring, mentoring og elementer af ”old-school” undervisning i SDC’s projektværktøjskasse. Klassiske discipliner med et SDC-tvist naturligvis – for selvom du er en garvet projektleder, er det godt at få talt om ansvar i projektlederrollen, få hænderne omkring SDC’s projektmodel, blive klogere på PM processerne og få delt viden med kollegerne.

Bliv inspireret af 50+ kompetente projektlederkolleger og alsidige projekter

Mangfoldigheden i projektporteføljen er i en klasse for sig – og endnu vigtigere, så byder vi på et fagligt miljø med 50+ projektledere med bred erfaring, der driver næsten alle typer projekter og programmer. Mange er IPMA certificerede og aktive medlemmer af Dansk Projektforening og der er fuld fokus på videndeling og kompetenceudvikling.

Projekterne handler om IT og bank i bred forstand og spænder fra implementering af infrastruktur til udvikling af fintech-løsninger. Overskrifterne er lovgivning og sektorkrav, net-og mobilbank, og meget andet. Vi gør os umage med at koble de rigtige projekter og projektledere sammen.

Vi arbejder agilt, men er der ikke helt endnu

Hos SDC kombinerer vi traditionel og agil tilgang i projektledelse. Den agile tilgang har i større grad fokus på interaktionen med omgivelserne, og hvad der er vigtigt for kunderne. Den agile projektleder skal derfor både være i stand til at vise lederskab, kommunikere på kryds og tværs af projektet og være omstillingsparat, når kunden ændrer mening, og når projektet skifter kurs, og samtidigt kunne levere resultater til aftalt tid.

Ja tak – det vil jeg gerne være en del af!

Barren er sat højt – det indrømmer vi. Vi kigger efter et solidt fagligt niveau og betydelig erfaring med it-projektledelse fra privat og/eller offentlig virksomhed. Vi forestiller os desuden, at du kan sætte hak ved det meste af følgende:

  • Minimum 5 års erfaring som projektleder, gerne indenfor agil udvikling
  • En certificeret projektlederuddannelse, som fx Prince2 eller IPMA
  • God forretningsmæssig forståelse – helst fra FinTech
  • Færdigheder i både dansk/skandinavisk og engelsk er et krav.

SDC er en fantastisk arbejdsplads

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at give Jan Lyng Jensen på 4029 4793 eller Margrethe Løjmar på 5148 1454. Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.


A bit about SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

Gem job