IT Ope­ra­tions Spe­ci­a­list


Procon Solution udvikler forretningssystemer til den internationale rejsebranche. Til vores Ops-team søger vi lige nu en ny kollega, der med sin ekspertise er med til at sikre en effektiv drift af vores løsninger og vores egne IT-systemer.

I Procon Solution tager vi ansvar for at hjælpe rejsebureauer med at optimere deres forretning ved hjælp af implementering af vores egenudviklede ”ProTAS” IT-løsning. Vores kunder opererer 24/7/365, her orkestrerer vores software 100.000 vis af rejseaktiviteter med integration til mange eksterne systemer.

En interessant hverdag…

Som IT Operations Specialist vil du indgå i et mindre team med alsidige opgaver. Det er din opgave i teamet at bidrage med IT-sikkerhed, overvågning, Windows drift, netværk, kundesupport og udrulning af kundesoftware (DevOps). Herudover varetager du også den daglige drift af vores interne systemer, hvor kollegaer i ind- og udland skal kunne tilgå vores infrastruktur. Du kommer derfor som IT Operations Specialist til at gøre en mærkbar forskel sammen med dine kollegaer i Procon.

I 2022 løftede vi vores IT-løsninger til Azure og Oracle cloud, med datacentre i både Europa og Sydafrika. Der er rig mulighed for at dygtiggøre sig på disse platforme og vi benytter desuden eksterne cloud partneres ekspertise.

Procon Solution er PCI DSS certificeret, og det er derfor essentielt at du aktivt følger processer og bidrager med at forbedre processer. Du sætter en ære i at følge opgaver til dørs og holde dialog. Pertentlighed og ordentlighed er nøgleord.

Du vil få mulighed for at medvirke til designet af nuværende og fremtidige IT-løsninger, både internt og omkring vores egne løsninger til kunder.

Opgaverne som IT Operations Specialist er mangfoldige og kan f.eks. være:

 • Dialog med tredjepart om håndtering af integrationer
 • Power Shell scripts til automatiseringsopgaver
 • Drift og support af vores Azure Virtual Desktop og VM-løsninger i samarbejde med vores cloud partnere.
 • Opsætning, udskiftning, drift, patching og support af vores Windows og Oracle miljøer, både arbejdsstationer og servere.
 • Support af vores ProTAS software, både internt, hos kunder og i cloud setup

Hvem er du…

Du har erfaring fra en lignende rolle og ønsker at skifte til en virksomhed hvor du vil få en hel central funktion i vores videre udvikling. Du har en relevant uddannelse indenfor IT-drift eller udvikling og har minimum 3 års erfaring indenfor drift af IT-systemer.

 • Du behersker engelsk på konversationsniveau i tale, samt gode skriftlige evner
 • Du er serviceminded og ikke bange for at tage fat
 • Du kan kommunikere med både kunder og kolleger på et professionelt niveau
 • Du er pertentlig, struktureret og evner at følge opgaver til dørs
 • Du er indforstået med at der kan forekomme servicearbejde uden for normal arbejdstid
 • Du er teknisk velfunderet indenfor Windows server og klient operativsystemer, RDS, AD, IIS, SFTP, database administration, netværk, firewall, domæne registrering, certifikater, backup m.v.
 • Du har erfaring med fejlsøgning og support af Windows miljø
 • Du har erfaring med at følge processer og dokumentere. PCI DSS og GDPR er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder…

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor du får høj medindflydelse og med kollegaer der gerne hjælper hinanden. Til jobbet følger en lønpakke med pension og vi har en god kantineordning. Vi ser det som en selvfølge, at du får de rette muligheder gennem kurser o.lign. at dygtiggøre dig til at frembringe de bedste løsninger. Vi foretrækker fællesskabet på kontoret, men giver også mulighed for hjemmearbejde når det er hensigtsmæssigt. Vi opererer i et internationalt miljø, hvor både kunder, eksterne siddende medarbejdere og samarbejdspartnere taler engelsk.

Procon Solution A/S – Hvem er vi?

Procon Solution A/S er en af Europas førende softwarevirksomheder indenfor travel technology segmentet. Vi hjælper rejsebureauer med at styre og optimere deres back office operation. Med 40 års erfaring og kompetence på området arbejder vi målrettet med at levere fremtidssikrede, fleksible og brugervenlige løsninger.

Udvikling og drift af vores IT-infrastruktur er en hjørnesten i Procon’ ambition om at være en ledende leverandør til den globale rejsebranche. Denne ambition forfølges igennem engagerede medarbejdere, høj kvalitet og en hurtig og tæt dialog med vores kunder

Vil du være en del af teamet hos ProCon Solution?

Send din ansøgning og CV via "Ansøg" nederst på siden, senest den 15. februar 2023. Men send med det samme, vi evaluerer løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte COO Jacob Stensgaard på e-mail jast@procon.dk eller telefon 43 28 88 44.

Gem job