System­e­je­re til EEE Systemer og Udvikling


Har du erfaring med IT-systemer og leverandørstyring? Og brænder du for at arbejde med teknologier, processer og kultur og løbende bidrage til optimering af vores skattesystemer? Så har du muligheden for at få en spændende stilling med store faglige udviklingsmuligheder.

Som Systemejer hos os kommer du til at arbejde med systemporteføljen, som understøtter erhvervsvirksomheders skatte- og afgiftsangivelse og betaling. Din rolle er bl.a. at være det kritiske bindeled mellem vores procesejere i Skattestyrelsen og eksterne leverandører, og din opgave bliver at være garant for sikre stabile og stærke IT-løsninger.

Arbejdet er varieret, og du vil konstant blive præsenteret for nye udfordringer, som du kan se frem til at finde gode løsninger på, i tæt dialog med dine systemejerkolleger, IT-arkitekter, QA/tester og de leverandører, der vedligeholder, supporterer og videreudvikler systemer og komponenter på området.

Du kommer i berøring med vores eksterne leverandører og dygtige kolleger i Skatteforvaltningen, som repræsenterer mange fagligheder, og arbejder sammen om at gøre det nemt for danskerne at betale den rigtige skat til tiden.

Kommunikativ og samarbejdsorienteret

Systemejerrollen i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er et vigtigt koordinerende bindeled mellem leverandørerne af outsourcede IT-systemer og procesejerne i fagstyrelserne. Det er derfor vigtigt, at du som systemejer er kommunikerende og samarbejdsorienteret, så vi fortsat sikrer et godt samarbejde med vores interessenter. Du arbejder analytisk, struktureret og har en positiv tilgang til dine opgaver og er i stand til at sætte dig ind i komplekse it-faglige og forretningsmæssige problemstillinger. Tilmed tager du ansvar for dine arbejdsopgaver og sikrer at deadlines bliver overholdt.

Vi forestiller os at du har en relevant IT-grunduddannelse eller har tilegnet dig god teknisk forståelse kombineret med god proces- og forretningsforståelse gennem dit arbejdsliv. Med andre ord, nyuddannede med relevant uddannelsesbaggrund, kan også komme i betragtning.

Som person er du vedholdende og trives i en stor organisation. Du er løsnings- og helhedsorienteret og formår at bevare det fulde overblik.

Derudover forestiller vi os at du har kendskab til, eller er interesseret i at lære:

  • Systemet og den implementerede infrastruktur
  • Drift
  • ITIL og leverandør- og kontraktstyring
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og test af it-systemer

Kendskab til værktøjer og teknologier som Jira, Confluence, Java, BMC Remedy ITSM, Cobol vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så hvis du ikke har kendskab til ovenstående, sørger vi for at hjælpe dig på vej.

Dynamisk arbejdsmiljø og god work-life-balance

Du vil blive en del af kontoret EEE Systemer og Udvikling 1, som består af 17 medarbejdere. Vi har dagligt en faglig sparring på tværs af kontoret, så man er aldrig alene med en udfordring.

Omgangstonen internt i kontoret er uformel, hvor positiv tilgang og godt humør til opgaverne er i højsæde. Kontoret er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som omfatter Skatteforvaltningens udførende og strategiske IT-leverandørstyring. Du kan se frem til et tæt samarbejde på tværs af kontorerne, hvor du især samarbejder med andre systemejere, platformsejere og det relaterede forretningsområde.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV samt eventuelle eksamenspapirer via linket ”Ansøg”. Fristen for at søge jobbet er senest den 27. februar 2023.

Spørgsmål besvares gerne af Kontorchef Søren Kjær Jensen på telefon 45 30 78 52 03. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Vi afholder løbende samtaler, og der kan indgå en logik-og personanalyse i ansættelsesforløbet. Forventet tiltrædelse vil være den 1. maj 2023 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job