First Responder til Region Midtjyl­lands Security Operation Center


Vil du efter en spændende arbejdsdag kunne læne dig tilbage og tænke over, at du har gjort en forskel? At du har været med til at udvikle regionens cybersikkerhed? Og motiveres du af at tage del i at jagte og nedkæmpe trusler fra it-angreb, som kan true patientsikkerheden? Så har vi jobbet til dig her.

Vær med som afdelingens faglige bropille indenfor visitering og indledende håndtering af sikkerhedshændelser. Truslerne mod sundhedssektoren bliver flere og flere, og derfor har vi brug for flere gode hænder til at sikre regionens infrastruktur og kritiske applikationer.

Sikkerhedsovervågning og ’first response’ er i fokus

Du bliver en del af afdelingen 24Syv, hvor vi 24 timer i døgnet alle årets dage overvåger infrastrukturen og trusler mod Region Midtjyllands netværk. Det er din opgave at sørge for, at dine 14 kolleger i teamet er klædt på til at kunne håndtere sikkerhedshændelser uden for almindelig kontortid, når du holder fri.

Dine opgaver bliver særligt at:

  • Udvikle dashboards og alarmeringsmekanismer i samarbejde med andre afdelinger
  • Håndtere alarmer fra vores overvågnings-setup
  • Udvikle kriterier for respons og handling samt udføre visitering og første analyse af hændelser
  • Dokumentere hændelser, impact og prioritet, herunder sikre datakvalitet og sporbarhed
  • Eskalering af og opfølgning på sager til relevante afdelinger og teams
  • Identificere, prioritere og udbedre forbedringspunkter for regionen

Et godt overblik og masser af service

Glæd dig til en hverdag, hvor tingene går stærkt, og der bliver arbejdet med mange teknologier og processer. Vi forventer, at du har erfaring inden for it-sikkerhedsområdet, kombineret med et stærkt kundeservicegen. Du har kendskab til ITIL-procesarbejde, og det er en fordel, hvis du har arbejdet med ServiceNow og SIEM-værktøjer.

Det er en forudsætning, at din tilgang til opgaverne er grundig og struktureret – og at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Du arbejder selvstændigt og udviser stor ansvarsfølelse, tålmodighed og engagement.

"Som First Responder er jeg første led i håndteringen af nye sårbarheder i regionen. Det betyder, at jeg som medarbejder dagligt skal holde mig opdateret på eksisterende cybertrusler, identificere potentielle sikkerhedsrisici og hjælpe og vejlede Region Midtjylland med at blive mere hårdfør over for potentielle cyberangreb. Den store variation af sikkerheds-opgaver gør, at min arbejdsdag er alsidig og har givet mig en stor berøringsflade i hele organisationen" - First Responder i 24Syv, Hans Jørgen.

Det bliver du en del af

Hans Jørgen bliver din nærmeste kollega, hvor I er de to First Respondere, som er en del af regionens virtuel embedded SOC.    

I hører til i området 24Syv, hvor vi er 15 medarbejdere, der overvåger regionens it-infrastruktur. Fysisk kommer du til at sidde i vores overvågningscenter i Aarhus. Vi er mange medarbejdere i It – der med 540 medarbejdere er en af landets største - som arbejder med it-sikkerhed. Du får en bred berøringsflade og mange sparringspartnere.

Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Per Rasmussen på 2055 1409 eller per.rasmussen@rm.dk.

Send din ansøgning senest d. 12. februar 2023. Vi regner med at holde samtaler d. 21. februar, og du må inden da forvente at skulle udfylde en personprofil.


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 20. januar 2023

Arbejdssted

Location Aarhus