IT-supporter - styrk vores IT-setup


Kunne du tænke dig at komme ud på 5 forskellige DSV-lokationer i Kolding-området og hjælpe vores 400 brugere med deres IT-udstyr, netværk og applikationer?

Bliv en del af DSV, en af de bedst performende virksomheder i transport- og logistikbranchen. Vi søger en IT-supporter til et team, der står midt i en forandringsproces og kommende systemmigrering.

Er det mon dig?

”Du får en selvstændig rolle, hvor du selv prioriterer dine opgaver. Og din hjælp er uvurderlig, for uden dig kører vores forretning ikke,” fortæller Teamlead Steffen Jespersen.

Bliv en del af Regional IT Services

For nylig har DSV købt et nyt selskab: Prime Cargo i Kolding, som nu er blevet til DSV Solutions A/S. Det betyder, at vi er i gang med at sætte et helt nyt Regional IT Services team med nye kolleger.

Så snart dit team er etableret, bliver du en del af vores faste IT-support-stab, og ved travlhed, som fx ved migreringer, får dit team hjælp af vores studentermedhjælpere. Derudover indgår vi i et større IT-supportteam med 10 kolleger på landsplan.

”Vi supporterer vores kolleger på vores kontorer og lagre, så hverdagen kører gnidningsfrit. For at vi kan levere produkter til vores kunder, skal vores IT-setup spille,” fortæller Helle Paamand, senior manager. 

Hold vores IT-setup kørende

Som IT-supporter får du en selvstændig rolle. Din nærmeste leder, Merete, sidder i Hedehusene, og derfor strukturerer du selv dagen og prioriterer de daglige opgaver. Du kan naturligvis altid hive fat i Steffen eller dine kolleger i teamet for at få et godt råd med på vejen.

Dine dage bliver meget varierede, for du tilbringer en stor del af din tid ude hos brugerne – dine DSV-kolleger. Det betyder, at du bl.a.:

  • supporterer brugerne med deres IT-udstyr (vi bruger Microsoft), Pc’er, printere, scannere og visse lokale applikationer
  • supporterer infrastrukturen onsite og remote
  • løbende deltager i projekter, fx inden for IT-sikkerhed, infrastruktur, udskiftning af hardware m.m.

Selvstændig og moden IT-supporter

Du er typen, der elsker at hjælpe dine kolleger. Men du forstår også at sige nej, når du vurderer, at en brugers ønsker ikke stemmer med vores retningslinjer. Samtidig kan du let danne dig et overblik over de daglige opgaver – og hvilke, der skal løses først.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har nogle års erfaring med IT-support, især Pc’er, printere og sikkerhedsstandarder
  • har forståelse for Microsoft-produkter og netværk
  • har kørekort
  • taler og skriver dansk og engelsk.

”Her kan godt være travlt, så det skal du kunne lide. Samtidig har vi har det rigtig sjovt sammen, så hvis du kan lide lidt øregas, passer du rigtig godt ind hos os,” siger Steffen.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead Steffen Jespersen på 29 43 72 16. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

#DSVGlobalIT


DSV – Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Gem job