IT Pro­jekt­le­de­re


Kunne du tænke dig at styre komplekse IT-projekter i Danmarks største trafikknudepunkt Københavns Lufthavne?

Vi skal forandre og forvandle IT og CPH i takt med, at forretningen ændrer sig - drevet af vores ønske om at være en lufthavn, der ikke er set før. Vi arbejder med flexible og moderne værktøjer og du er med til at forme den måde vi arbejder på.

Om jobbet | Du driver projekterne fra start til slut

Du har ansvaret for forretningskritiske projekter fra business case til gevinst realisering. Projekt-porteføljen spænder bredt, lige fra interne tekniske projekter, projekter relateret til international lovgivning og regulering, til rent kundedrevne projekter. Eksempler kunne være trafikstyringssystem til flyveledelsen, infotainment system til passagerbusser, Office 365 implementering og alt i mellem. 

Dine projekter matcher din baggrund og interesser, så vi sikrer, at dine evner og interesser kommer bedst muligt i spil. Uanset projekt, så har du gennem hele projektforløbet fokus på fremdrift og realisering af projektets business case.

Konkret har du ansvaret for den samlede proces og opgaver er eksempelvis

 • Afklare scope, kvalificere ideer og gennemføre analyser 
 • Udarbejde projektgrundlag og opdatere business cases  
 • Med udgangspunkt i forandringsledelse at styre projekterne i mål 
 • Planlægge, organisere samt styre økonomien 
 • Løbende følge projektets udvikling, evaluere og tilpasse
 • Interessent håndtering fra top til bund, herunder styregruppen  
 • Om dig | Interessent håndtering som nøglen til succes.

Din erfaring med at drive komplekse og tværgående projekter med mange interessenter er et godt afsæt for at lykkes i stillingen. Du har gode resultater med at drive alle elementerne i den samlede proces fra business case til gevinst realisering, med øje for fremdrift og realisering af projektets business case.

Du kan nikke genkendende til at

 • Du kan begå dig på alle niveauer, fra projektejer til specialister og har både lyst og evne til at sætte ind i nye forretningsområder
 • Du arbejder med lige dele struktur, gennemslagskraft og empati, og motiverer dit pro-jektteam til at lande den bedste løsning
 • Forandringsledelse er en naturlig del af din tilgang og gennem vedholdenhed formår du at lande den bedste løsning
 • Du en stærk kommunikator, der sætter planer og tanker i spil på tværs af projektet.

Om afdelingen | Projektledere og arkitekter i samspil

Du bliver en del af et team bestående af Projektledere, Partners og Arkitekter. Vi varetager sam-men IT relaterede projekter og arkitektur på tværs af vores forretningsområder. Du får 15 dygtige kolleger i et team med stor vækste. I teamet hersker en uformel og venlig atmosfære med højt til loftet og kort til god kollegial sparring og masser af smil på læben.

Om Ole, din nye leder | Mennesker – Situationsbestemt tilgang –Tillid

Vores opgaver løses i samspil mellem mennesker, processer og teknologi. Det er også min overbevisning at løsninger skabes bedst i den nævnte rækkefølge når indsatsen skal prioriteres – mennesket først. 
Mit fokus er på hvordan du sættes i stand til at løse din opgave bedst muligt derfra hvor du står. Derfor er jeg altid situationsbestemt i min tilgang til ledelse. Du kan forvente jeg er åben, pragmatisk og konstruktiv i min tilgang og altid med forretningsværdien for øje. 
Jeg har din ryg når der skal eksekveres på komplekse udfordringer. Jeg siger hvad jeg gør, og gør hvad jeg siger.

Om CPH | Vi tilbyder 

CPH er en helt unik arbejdsplads, som summer af international atmosfære og en stor forventningsfuld glæde, du ikke vil opleve andre steder.

Med til jobbet følger 

 • Fleksibilitet – med mulighed for at arbejde hjemme fra et par dage om ugen - selvom vi vil savne dig når du ikke er her
 • Fri parkering i arbejdstiden – og når du skal på ferie
 • Kantine og mulighed for take-away til aftensmad
 • Træningslokale, yoga og mulighed for personlig træner – hvis du har interesse for det
 • Individuelle udviklingsplaner – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her.

Om ansøgningen | Stig ombord på dit næste job

Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 5. februar. 

Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du ringe eller sende en mail til Head of IT Projects & Architects, Ole Sundin på +45 31 54 62 23 / Ole.Sundin@cph.dk.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at skrive til HR Rekruttering på job@cph.dk.

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.


Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. 

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter. 

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn. 

Vi skaber værdier sammen 

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen. 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med. 

Let’s travel together to a better tomorrow

Om CPH

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Gem job

Københavns Lufthavne A/S
Publiceret: 23. januar 2023

Arbejdssted

Location København