Region Syd­dan­mark søger it-sik­ker­heds­kon­su­lent til Ope­ra­tio­nel Sikkerhed i Regional IT

Ønsker du at bidrage til at sikre et højt operationelt it-sikkerhedsniveau i Region Syddanmark, hvor medarbejderne er i stand til arbejde effektivt og samtidigt sikre at følsomme data for de 1,2 millioner borgere i Region Syddanmark er godt beskyttet i systemerne?

Motiveres du af at arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kolleger, der hver især er specialister på egne områder? Så er du måske vores nye it-sikkerhedskonsulent i Operationel Sikkerhed.

Kerneopgaven for Operationel Sikkerhed er at styrke Region Syddanmarks evne til at forhindre og håndtere cyberangreb bl.a. ved at overvåge trends, varsler og trussels-vurderinger, hærde miljøer og monitorere alarmer og logs.

Til at hjælpe med at løfte denne vigtige opgave søger vi en ny it-sikkerhedskonsulent til at indgå i teamet, der p.t. tæller 8 specialiserede kolleger.

Som it-sikkerhedskonsulent bliver du en støttende rolle i håndtering af hændelser fra både vores interne RIT SOC og den eksterne 24/7 SOC og de værktøjer Operationel Sikkerhed selv benytter, for at identificere og afvise trusler. Nogle opgaver er reaktive, andre er proaktive, men fælles for dem alle er, at der fordres nytænkning og problemløsning, der aktivt lukker hullerne. Konkret kommer du til at arbejde med opgaver som trusselssporing, trusselsundersøgelse, optimering af logs og modning af vores SIEM platform.

Operationel Sikkerhed har også en rådgivende rolle omkring it-sikkerhedsmæssige aspekter af de mange projekter, der gennemføres i Region Syddanmark. Derfor er det vigtigt, at du er kan formidle, ofte komplekse problemstillinger, til interessenter på forskellige niveauer.

Din profil

Det er ikke afgørende, hvilken baggrund du kommer med, men det vi leder efter er, at du kan nikke ja til en eller flere af nedenstående:

  • 3-5 års erfaring i infrastrukturdrift af server, storage eller netværk
  • Har arbejdet professionelt med både Windows og Linux i produktion
  • Har erfaring med at lave scripts
  • Tænker udvikling og optimering ind i arbejdsopgaverne
  • Har arbejdet med logmanagement og har gerne erfaring inden for emnet
  • Har udpræget gode analytiske evner fra f.eks. problemstillinger om performance eller egentlige sikkerhedshændelser
  • Kan kombinere evnen til at arbejde selvstændig og være en aktiv holdspiller.
  • Har set lyset i automatisering og derigennem forbedringer
  • Handlekraft og udholdenhed i forhold til at fastholde dine ideer og holdninger til trods for umiddelbar modstand
  • Evnen til at vidensdele og samarbejde med kolleger på forskellige niveauer, både organisatorisk og vidensmæssigt

Ovenstående liste af krav skal ikke afholde ny-uddannede fra at søge stillingen, hvis man bare har mod på at udvikle sig i den retning.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 330 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi arbejder med udbredt digitalisering af arbejdsgange for at øge kvaliteten og gennemsigtigheden i vores projekter. Vi lægger vægt på, at supplere hinanden og bruge hinandens kompetencer. Og fordi vi ved, at det gode liv ikke kun foregår på arbejdspladsen, får du et job med en fleksibilitet og en samlet pakke, du får svært ved at finde andre steder.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige, for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to primære lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle og en mindre lokation i Odense.

Yderligere informationer

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef for Netværk og Operationel Sikkerhed, Knud Nissen på 2369 5164 eller knud.nissen@rsyd.dk.

Ansættelsessted er i Kolding. Der er mulighed for hjemmearbejdsordning.

Din ansøgning

Ansøgningsfrist d. 6. februar 2023. Vi forventer at afholde 1. samtale d. 15. februrar og evt. 2. samtale efterfølgende.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Gem job