Sa­les­ma­na­ger til det svenske marked


Vi søger en hunter-profil, som trives med at skabe relationer og salg til - i første omgang - eksisterende kunder. Sverige leverer kontakterne, Danmark leverer produktet – du gør det til en succes...

Vi er et danskbaseret softwarehus som udvikler vores egne softwareprodukter – helt fra arkitektur, design, udvikling og test til implementering og support. Et af produkterne er vores succesfulde og banebrydende GRPD-tool Adoxa. Dét vil vi gerne have udbredt på det svenske marked. Vores moderselskab ligger i Stockholm, og de har kontakterne til det offentlige svenske marked. Det er her du kommer ind – er du den, der med ild bagi og stort engagement effektivt kan sætte Adoxa på dagsordenen i Sverige?

Vi søger en hunter-profil, som trives med at skabe relationer og salg til - i første omgang - eksisterende kunder. Sverige leverer kontakterne, Danmark leverer produktet – du gør det til en succes. Det er en forudsætning at du taler flydende svensk. Om du er bosat i Sverige eller Danmark er ikke afgørende – nærhed til København er dog at foretrække..

Ansvarsområde

Med reference til vores salgsdirektør har du det kommercielle ansvar for opdyrkning og nysalg. Du har rig mulighed for selv at få indflydelse på hvordan vi gør, og for at sikre, at vi adresserer markedets behov på den helt rigtige måde.

Er du god til at skabe relationer

Det vigtigste er, at du er god til at skabe relationer, og dygtig til at få solgt dit produkt ind. Vi skal nok lære dig alt om Adoxa – lidt teknik kommer du heller ikke udenom. Du skal kunne demonstrere vores løsning og tale ind til de unikke fordele Adoxa giver. Altså, hvis du har erfaring med salg til det offentlige, så gør det ikke noget. Vi vægter bare dine personlige egenskaber højere – som f.eks.

At du har drive og gå-på-mod og lader dig ikke slå ud, selvom tingene tager (lang) tid

At du er troværdig, samtidig med at du har gennemslagskraft, så du kan give det rette mod- og medspil, uanset hvilket niveau du befinder dig på

  • At du fremstår selvsikker og altid er forberedt på relevant niveau til kundepræsentationer, for du ved at et godt salg kommer af at du har en god relation til dine kunder

Nå ja, og selvfølgelig vil vi gerne have det hele, så du er selvfølgelig også en selvstartende og selvkørende teamplayer, som elsker CRM-systemer og som er struktureret.

Vi tilbyder

...alle muligheder for at præge din egen arbejdsdag, din stilling og tilrettelægge din arbejdsdag. Du har frihed under ansvar. Du bliver en del af et team med et godt fællesskab - vi er en god blanding af forskellige personligheder, som alle bidrager på en konstruktiv og inspirerende måde. Alt efter hvor du er bosiddende, finder vi den bedste hybrid-model mellem hjemmearbejde og arbejde fra Ballerup. Der vil formentlig være nogen rejseaktivitet primært til Stockholm/Sverige forbundet med jobbet – måske 1-2 dage om måneden.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det danske Adoxa-salgsteam, hvor der også er masser viden og sparring at hente, og du vil ligeledes i et vist omfang koordinere og arbejde sammen med det svenske salgsteam.

Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring, vi har en god kantineordning (og måske derfor også et toptunet fitnesslokale i kælderen til de dage, hvor du er på kontoret), og så har vi massage- og zoneterapiordning. Vi har også en superhyggelig fredagsbar og en aktiv personaleforening.

Ansøgningen

Tiltrædelse vil være snarest muligt. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtaler. Hvis du vil vide mere om stillingen eller virksomheden kan du kontakte salgsdirektør Kim Sørensen på kim.soerensen@formpipe.com

Send udelukkende din ansøgning via nedenstående onlinelink.


Om Formpipe

Formpipe Software A/S har 100 medarbejdere i Danmark samt offshore-udvikling. Virksomheden er svenskejet, grundlagt i 1997, og har en stærk markedsposition baseret på egenudviklede produkter. Vi er en solid spiller for ESDH-systemer, tilskuds- og sagsbehandlingssystemer, kvalitetssikring og output management. Se mere på www.formpipe.dk.

Gem job