.Net udvikler til ud­vik­lings­team


Ønsker du at blive én af de dygtigste udviklere, og motiveres du at udvikle dine kompetencer. Er du passioneret omkring din kode, og elsker du at få feedback. Så er det måske dig, vi leder efter!

Om jobbet

I Realkreditprodukter har vi ansvar for at udvikle og vedligeholde IT-løsninger til fastlæggelse og overvågning af låne- og fundingsiden af realkreditlån. Systemerne er en vigtig del af realkredit-maskinen og bl.a. centrale ved udvikling af nye produkter.

For at skabe flere resultater ønsker vi at tilføje yderligere to dygtige medarbejdere, som har lyst til at dele, sparre, give og modtage feedback for at sikre det gode kodearbejde, og samtidig ikke er bange for at lave fejl eller spørge om hjælp, når det er nødvendigt.

Vi er ved at etablere os som et agilt IT-udviklingsteam, hvor du vil få mulighed for at være med til at forme og påvirke vores arbejdsmetoder og procedurer. Du vil få chancen for at bidrage med din erfaring og din viden, og sammen med dine kolleger skabe en effektiv og innovativ proces for udviklingen af vores IT-løsninger.

I stillingen løser du konkrete opgaver i C# og vores primære udviklingsværktøjer er Visual Studio og/eller Rider, Azure DevOps Server og Git. Du indgår i et team med fokus på udvikling og forvaltning af vores eksisterende systemer, der har til formål at sikre effektive rådgivnings-, udbetalings- og administrationsprocesser indenfor realkredit.

Om dig

Du har lyst til at udvikle dig og stort fokus på samarbejde.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med .Net udvikling eller andet udviklingssprog og kendskab til objektorienteret analyse og design - enten fra studie, studiejob eller nuværende stilling
  • Har kendskab til GIT
  • Har en holdning til, hvad der er vedligeholdelsesvenlig kode og ønsker at dele din viden indenfor disse områder med dine kolleger
  • Ved hvad Continuous Integration er
  • Har en videregående uddannelse som softwareudvikler, ingeniør eller datalog.

Vi vil i din ansøgning gerne høre mere om dine erfaringer med ovenstående.

Vi tilbyder

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medarbejdere en attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har et aktivt medarbejdermiljø med adskillige medarbejderforeninger, der organiserer sociale og faglige arrangementer. Derudover har også vi en fitnessfacilitet og en frokostordning til rådighed for vores medarbejdere.

Arbejdssted

Klampenborgvej 205, 2800 Kgs Lyngby. Vi har masser af parkeringspladser, hvis du er i bil, og cykelskure til din cykel - og ellers er der kun fem minutters gang fra Lyngby Station.

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Senior HR Partner Mette Rants vil tage sig af din ansøgning.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende, men ansøgningsfristen er d. 23. februar.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Charlotte Jensen
Chapterlead
cje@jyskebank.dk
23 71 04 29

Gem job