Cloud­spe­ci­a­list til ATP’s Cloud Com­pe­ten­ce Center


Kan du identificere forbedringsmuligheder og automatisere?

I ATP’s Cloud Competence Center er vi på udkig efter en kollega til et agilt team, der består af en Product Owner og fem cloudspecialister og -arkitekter.

Vi søger dig, der har lyst til at beskæftige dig med Cloud-platformen i ATP og spille en central rolle ift. drift, forbedringer og automatisering af de drifts- og udviklingsprocesser, der knytter sig til Cloud i koncernen. 

Vi udvikler vores egne services, som er Cloud Native, hvor vi bruger teknologistakken i Azure i samspil med containers, administreret gennem Kubernetes. På den måde bliver du en del af et team, som bruger tidssvarende teknologier til at løse morgendagens problemer.  

Som Cloudspecialist vil dit ansvarsområde være drift af Azure-platformen og de services, forretningen har taget i brug. Det vil bl.a. sige løbende udvikling og forbedring af infrastruktur, egenudviklede services samt optimering af overvågning og processer efter aftalte sikkerhedsprincipper og i samarbejde med ATP’s sikkerhedsafdeling. 

Du deltager i tværgående projekter og bidrager, når det drejer sig om domæner, systemer og teknologier. Du får ansvar for at koordinere og gennemføre opgaver i driften. Og så kommer du til at deltage i vedligehold og udvikling af vores workloads i Azure.

Nedenfor har vi oplistet lidt flere af de opgaver, vi arbejder med. Når du bliver en del af teamet, så bidrager du der, hvor det giver bedst mening ift. dine færdigheder.

  • Research og afprøvning af værktøjer og teknologier.
  • Softwareudvikling/DevOps/container i Python, Powershell, KQL, bash scripting m.fl.
  • API-kommunikation – fx REST.
  • Systemadministration/konfiguration på Linux og Windows.
  • Drift & overvågning af workloads i Azure.
  • 2nd og 3rd level supportopgaver på applikationsporteføljen.

Er du nysgerrig og på jagt efter udfordringer?

Du er udstyret med en god portion gå-på-mod og har erfaring med en eller flere af de nævnte opgaver og teknologier.

Vi forventer ikke, at du kan det hele. Det vigtigste er, at du har styr på softwareudvikling og er god til at samarbejde.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive it-arbejdsplads?

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Vi byder dig velkommen til en verden af IT-arkitekter, udviklere, test managers, projektledere og en masse andre dygtige IT-kolleger, der alle er på forkant af deres felt. Vi har høje ambitioner og arbejder konstant på at gøre det bedre og smartere. Derfor har vi brug for din faglighed, nysgerrighed og lyst til at arbejde med IT-løsninger til det offentlige Danmark.  

Til hverdag indgår du i en sektion bestående af 20 dygtige kolleger i form af securityspecialister, arkitekter og andre cloud-specialister.

=dig? Så send os dit CV

Send os dit CV og et par linjer vedr. din motivation for at søge stillingen hurtigst muligt. Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på telefon 2013 6946.

#LI-hybrid

Gem job