Senior Project Manager (WorkZone)

Brænder du for projektledelse, og kan du sikre eksekvering af offentlige digitaliseringsprojekter fra start til succesfuld implementering? Så er du måske lige den Senior Project Manager, vi står og mangler.

KMD WorkZone er et uundværligt værktøj i det daglige arbejde for mere end 80.000 brugere, primært i den offentlige sektor, og vi er dermed den førende danske IT-leverandør inden for sags- og dokumenthåndtering (ESDH/ECM). Vores kunder tæller bl.a. Forsvaret, SKAT, flere offentlige styrelser, universiteter og forsyningsvirksomheder.

Om rollen

Som projektleder bliver du en del af KMD WorkZones projektlederteam med 9 erfarne og kompetente kollegaer. Vi arbejder med alle typer af projekter relateret til KMD WorkZone, herunder implementering og organisatorisk forankring, opgraderinger, procesunderstøttelse, forretningsmodellering, datamigreringer, tekniske integrationer, m.m. alt sammen efter kundernes specifikke forretningsbehov. 

Afhængig af projekternes størrelse, vil du være projektleder på flere forskellige projekter samtidig. I denne rolle vil du have mange stakeholders og en varierende hverdag - der er mange samarbejdspartnere i KMD WorkZone, både internt og uden for afdelingen. 

Som projektleder ved KMD WorkZone er du ansvarlig for:

 • At sikre projektleverancer til rette tid, rette kvalitet og rette økonomi
 • Planlægning, estimering, booking af ressourcer, projekteksekvering, hypercare og overdragelse til drift
 • Den løbende kommunikation med kunder, stakeholdere og ledelse
 • Opfølgning på leverancer, timeforbrug og rapportering til kunde og ledelse 
 • At sikre korrekt fakturering i forhold til den enkelte kundekontrakt 
 • At deltage i og skrive på tilbud
 • At bidrage til løbende procesoptimering i afdelingen

 Vi lægger vægt på at du har:

 • Mindst 5 års dokumenteret erfaring med projektledelse
 • Erfaring med offentlig digitalisering
 • Erfaring med teknisk implementering
 • Kendskab til ESDH/ECM fra større offentlige institutioner er en fordel, men ikke et krav
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • Relevant videregående uddannelse
 • Relevante certificeringer, fx PRINCE2, PRINCE2 Agile, IPMA, PMI eller tilsvarende

Vi søger en kollega der har gennemslagskraft, tager ledelsesansvar og formår at kommunikere overbevisende i skrift og tale på dansk og engelsk. Du er struktureret, velforberedt og analytisk, og er ikke bange for at dykke ned i teknikken for at forstå sammenhænge, så du kan kommunikere og videreformidle løsningsmuligheder. Du skaber gode relationer både internt og med kunderne, og trives med og forstår at samarbejde med mange forskellige faggrupper og ansvarsniveauer. Vi lægger vægt på at du har en positiv indstilling og et godt humør.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikation ”Hemmeligt” af myndighederne, og at du har en ren straffeattest. 

Er du interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Business Line Director Peter Heede på PBH@kmd.dk eller +45 44607994.

Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet - så send en ansøgning afsted snarest muligt.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job