BI- og rap­por­te­rings­kon­su­lent


Vi søger nye kræfter til vores digitaliseringsteam - vil du med på holdet?

Vil du være en del af en dynamiske koncern med i alt 5 virksomheder i Danmark, Norge og Sverige, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Og vil du være på en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at der er frihed til at gennemføre dine opgaver og projekter – som du prioriterer i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet?

Om jobbet

Vi leder efter vores nye, skarpe og selvstændige kollega, som skal holde vores BI-løsninger på sporet fra idé til gennemførelse, og hvis primære ansvar bliver at udarbejde rapporteringsløsninger, der er med til at effektivisere den daglige drift.

Derfor søger vi en BI -og rapporteringskonsulent der har:

  • En økonomisk baggrund og god forretningsforståelse
  • Dataforståelse og -disciplin
  • Erfaringer til at opbygge rapportering som kan understøtte processer og arbejdsgange
  • Kvalifikationer indenfor datamodellering og visualisering af data
  • Lyst til selvstændigt at arbejde med opgaver og projekter

Du får en bred kontakt til koncernens medarbejdere, som vil udfordre og støtte dig i dit arbejde med idéer og projekter. Selvom du har din arbejdsplads i IT-afdelingen, vil du få daglig kontakt til kolleger udenfor IT-afdelingen, da det er her, behovet for dine kompetencer opstår – og det er her, dine løsninger skal integreres i samarbejde med dine kolleger. Du får brug for dine evner til at kommunikere med både tekniske og ikke-tekniske personer indenfor og udenfor organisationen.

Vi tilbyder dig

  • Muligheder for faglig udvikling
  • Stort fokus på digital udvikling og at omfavne nye digitale initiativer og metoder
  • God faglig sparring med dine kolleger og eksterne samarbejdspartnere
  • En arbejdsplads med et godt miljø og en uformel omgangstone
  • Kantineordning, sundhedsforsikring samt medlemskab af vores aktive personaleforening.

Vores strategi er at arbejde med Microsofts teknologier og produkter, herunder blandt andet Microsoft Power BI, JetReports og data warehouse i Azure.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så venligst send din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte:

Peter Soelberg
Teamleder - IT løsninger og digitalisering
Tlf.: +45 21651488

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi søger hele tiden dygtige og engagerede medarbejdere og slår løbende nye stillinger op på vores job site. Passer denne stilling ikke til dig, kan du se vores andre ledige stillinger her.


Om N.C. Nielsen Gruppen

N.C. Nielsen Gruppen består af virksomhederne Scantruck A/S og N.C. Nielsen A/S med danske, norske og svenske selskaber og beskæftiger tilsammen ca. 525 medarbejdere med en samlet omsætning på over 1,9 mia. I de to virksomheder forhandler og servicerer vi teleskoplæssere, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks, reachstackere og terminaltraktorer. Vi arbejder ud fra værdierne: troværdighed, stabilitet og hjælpsomhed.

Gem job

N.C. Nielsen Gruppen
Publiceret: 21. februar 2023

Arbejdssted

Location Balling