Senior sitecore backend-udvikler


Er du en erfaren og passioneret senior sitecore backend-udvikler? Har du erfaring med Sitecore CMS? Ønsker du at arbejde i en virksomhed i vækst, der tror på at vokse sammen som et team, og som er ambitiøs omkring at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Din vigtigste opgave som senior sitecore backend-udvikler bliver at udvikle de bedst mulige løsninger til vores kunder baseret på .Net teknologistack. Vi søger en person med en passion for at bygge gode løsninger, og evnen og lysten til at hjælpe virksomheden og teamet løbende med at forbedre sig i retning af excellence.

Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation og tilbyder et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og der er plads til personlig og faglig vækst. Kruso er også i vækst og giver den rette kandidat en god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du skriver fantastisk kode: I slutningen af dagen er kodning det, vi laver.
  • Udvikling er din professionelle passion: Når det kommer til udvikling, .Net, devops og CMS, ved du, hvor det sker.
  • Sitecore CMS-erfaring: Det er et plus, hvis du har erfaring med Sitecore CMS.
  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste og søger hele tiden at forbedre dig.
  • Du er en holdspiller: Du kan lide det daglige samarbejde og teamudvikling.
  • Kvalitet betyder noget: Vores primære mål er at bygge de bedst mulige løsninger til vores kunder, så vi er nødt til og forventer at vi bekymre os om kvaliteten af vores kode.

Udover ovenstående forventer vi, at du har:

  • Mulighed for - i perioder - at arbejde on-site hos vores kunder med kontor i København
  • Hvis du ikke er EU-borger, har du en EU-arbejdstilladelse

Hvad kommer du til at lave?

Som senior sitecore backend-udvikler er dit job at skrive god kode og hjælpe dit team med at skrive og levere fantastiske løsninger til vores kunder.

Udover at være udvikler på et af vores teams, vil du også være en del af et kundevendt team, der har til opgave at forstå kundens krav og arbejde tæt sammen med vores kunder. Du kommer til at arbejde med storskalaløsninger og avancerede integrationer, både som udvikler, og som mentor for dine yngre kollegaer.

Hvis du har kompetencer til og ambitioner i forhold til roller som Lead Developer eller Client Lead, giver vi mulighederne for at få det til at ske.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”!

Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid.

Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Lviv og Lissabon. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.

Sådan søger du

Søg jobbet ved at klikke på "Ansøg" nederst på siden. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på job@kruso.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du vil vide, hvordan Kruso A/S som dataansvarlig indsamler og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med håndtering af jobansøgninger og rekruttering af medarbejdere, kan du læse vores "Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering" her.

Gem job