IT Ope­ra­tions spe­ci­a­list


- Drift og performanceoptimering af Linux-baseret IT-infrastruktur

Er du en solid ”håndværker”, der er fagligt ambitiøs og udviklingsorienteret? Arbejder du analytisk og systematisk med problemløsning? Og motiveres du af både drift og performanceoptimering?

Vi søger for vores kunde Axacon A/S i Randers en IT Operations specialist, som skal arbejde med drift og performanceoptimering af virksomhedens Linux-baserede IT-infrastruktur. En IT-infrastruktur, der effektivt understøtter Axacons egne specialdudviklede softwareplatforme, som er en af markedets førende løsninger inden for Warehouse Management. Virksomhedens softwareløsninger bruges af både nationale og internationale kendte virksomheder.

Med reference til virksomhedens IT Operations manager skal du løse dine arbejdsopgaver såvel selvstændigt som i tæt samarbejde med kompetente og erfarne IT-kollegaer. IT-infrastrukturen som du skal arbejde med udgøres af et eksternt hosting-miljø og virksomhedens interne netværk.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Drift og vedligeholdelse af Linux-baseret IT-infrastruktur
 • Performanceoptimering
 • Opgave- og projektarbejde
 • Systemsupport både nationalt og internationalt
  - forretningskonsulenter har den primære kundekontakt
 • Koordinering af specialistassistance leveret af tredjeparts-leverandører
 • Dokumentationsopgaver

Virksomheden tilbyder dig:

At blive en del af en ambitiøs specialistvirksomhed med erfarne og kompetente medarbejdere, der konstant stræber efter at udvikle teknologisk førende løsninger inden for Warehouse Management. Et veltilrettelagt onboardingforløb og rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en internationalt orienteret virksomhed. Teamarbejde og selvstændige arbejdsopgaver hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelse af din hverdag. Du tilbydes naturligvis en konkurrencedygtig en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Forventninger til dig 

 • Du har nogle års praktisk erfaring med Linux-drift
 • Du motiveres af at arbejde bredt og lære nyt
 • Du har sandsynligvis en teknisk IT-uddannelse. Alternativt har du opnået et tilsvarende niveau gennem praktisk arbejde og efteruddannelse
 • Praktisk erfaring med drift af MySQL
 • Du er komfortabel med Ubuntu, CentOS eller RHEL og scripting - fx BASH
 • Gerne kendskab til forskellige forretningsunderstøttende softwareløsninger
 • Du formulerer dig ubesværet og præcist på både dansk og engelsk – både i skrift og tale

Du er analytisk og metodisk, og trives med at arbejde selvstændigt med opgaver og projekter. Du har en naturlig interesse for ny hardware- og softwareteknologi. Du er optimistisk og trives i et uformelt arbejdsmiljø med personlig frihed og ansvar. Og så kan du se dig selv i en hverdag med både teknologiarbejde og kundekontakt.

Vi forventer, at du har bopæl således, at din transporttid til virksomhedens domicil i Randers udgør maksimum en time.

Om virksomheden

Axacon har succes med at levere avancerede løsninger til vækstvirksomheder, hvor den interne logistik er afgørende for konkurrenceevnen. I tæt samarbejde med kunder er der udviklet en af markedets førende software platforme til warehouse management. Missionen er at gøre virksomhedens kunders interne logistik til en konkurrencemæssig fordel og en kilde til værdi i virksomheden, fremfor blot et sted, der effektivt flytter varer.

Axacon A/S blev etableret i 1999 og har i dag 24 kompetente og erfarne medarbejdere.

Læs mere om virksomheden her.

Tiltrædelse: 1. april 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning: Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen: Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm på jph@cruitconsult.dk for yderligere information.

Gem job

Cruit Consult ApS søger for Axacon A/S
Publiceret: 26. januar 2023

Arbejdssted

Location Randers