Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Supporter med for­stå­el­se for AV-teknik


Savner du et job, hvor du selv kan være med til at planlægge din dag, og hvor opgaverne ofte løses ”on-site” hos kunden?

Så bliv en del af Systec & Solutions ApS, der leverer tablets, skærme og HMI'er til klassificerede områder hos verdens største virksomheder indenfor farma- og biotechindustrien.

 • ”80% af verdens største farma-/biotech virksomheder anvender hardware fra Systec & Solutions. Vores HMI-løsninger er udviklet specielt til brug i medicinalindustrien, og benyttes eksempelvis i produktionen af injicerbare lægemidler. Som led i vores vækststrategi for Norden, etablerede vi i 2019 et nordisk salgsselskab, Systec & Solutions ApS. Vi har oplevet kraftig vækst, hvorfor vi finder det naturligt at øge vores tilstedeværelse, blandt andet ved at etablere en nordisk serviceafdeling,” fortæller direktør Niels Salomon Hauerslev.

Få en god oplæring

Du bliver tilknyttet vores kontor beliggende i Holbæk, med en flot udsigt til både sø og grønne områder. Oplæringen foregår hovedsageligt hos vores moderselskab i Karlsruhe i Tyskland (bare rolig, de taler rigtig godt engelsk), hvor vi har vores produktion og hvor der er masser af dygtige kolleger at sparre med.

Kom i dybden med de nyeste hardwareteknologier

Når du er blevet klædt godt på ift. vores produkter, arbejder du ofte ude hos kunderne, som primært er i Danmark, Sverige eller Finland. Du hjælper dem med forskellige IT-tekniske opgaver, som fx at:

 • identificere eventuelle problemer / udføre service på IT-hardware ift. serviceaftaler
 • montere HMI-systemer / -hardware
 • fejlsøgning og reparation af IT-hardware – har du brug for hjælp, kontakter du dine kolleger i Karlsruhe
 • kalibrere touchskærme, opdatere drivere m.m.
 • supportere din kollega i internt salg omkring tekniske spørgsmål.

I starten vil du mest være på kontoret, men på sigt er planen, at du arbejder ude hos kunderne 3-4 dage om ugen.

Et stærkt bagland

I Systec & Solutions er vi 3 kolleger i Danmark og ca. 60 kolleger i Tyskland, der altid står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Din nærmeste kollega i vores kontorfællesskab i Holbæk bliver vores interne sælger med ingeniørbaggrund, som du sparrer med omkring vores serviceaftaler. Planen er, at vi inden for den nærmere fremtid vil ansætte én supporter/tekniker til, så I bliver 2 på posten.

 • ”Vi er en lille opstartsvirksomhed med et stærkt bagland, hvor du i høj grad kan præge dit eget job. Du kommer til at lære rigtig meget, bl.a. inden for farma og biotech, hvilket giver dig viden og erfaringer som du kan bruge fremadrettet,” fortæller Niels.

Du har styr på IT-hardware

Der er flere indgange til stillingen. Men vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med IT-hardware
 • har god forståelse for software, og gerne kendskab til tynde klienter
 • har B-kørekort – vi stiller servicebil til rådighed
 • taler engelsk ubesværet

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 27. marts 2023 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os her: systec-solutions.com/en/startpage

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for systec & Solutions
Publiceret: 9. marts 2023

Arbejdssted

Location Holbæk