Vil du lave Sa­les­for­ce på den fede måde?


Hybrid Professionals skal udvikle Danmarks største og mest komplekse medlemsløsning på Salesforce for en stor og velrenommeret fagforening i Danmark med over 110.000 medlemmer. Kundens digitale ambitioner er store, og baseret på en visionær 2025 strategi skal vi bruge Salesforce på en nyskabende måde.

Vi kan ikke fortælle mere om løsningen, men vi lover dig, at du kommer til at arbejde med Salesforce på den virkelig fede måde, på et ’once-in-a-lifetime’ projekt.

Vi søger derfor erfarne kandidater til nøglefunktioner i denne spændende proces. Hvis du ønsker at udfordre dig selv og være med til at skabe noget, der aldrig før er set med Salesforce, så er du måske den, vi søger til denne unikke mulighed.

Hvilken rolle får du?

Du bliver en del af et team, der skal rådgive, designe og udvikle Danmarks største medlemsløsning på Salesforce. I tæt samarbejde med kunden, skal vi i fællesskab flytte kunden fra et aldrende medlemssystem til en moderne og ambitiøs medlemsløsning. Du får en nøglerolle i projektet som Salesforce Solution Architect med ansvar for den samlede tekniske løsning. Du får ansvaret for at hjælpe kunden med at operationalisere, optimere og understøtte deres 2025 Vision med Salesforce.

Det bliver et unikt projekt, hvor du kan udfolde dig selv og dine evner, og bruge Salesforce på en helt ny måde.

Hvad forventer vi af dig?

Du kommer til at arbejde med Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud og Experience Cloud. Vi Forventer at du minimum har 1 Salesforce Cloud erfaring og du taler og skriver dansk og engelsk.

Hvad tilbyder vi?

Hybrid Professionals er ikke bedre end summen af vores medarbejdere. Derfor er det helt afgørende for os at tiltrække, udvikle og fastholde de bedste og dygtigste medarbejdere.

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsædet. Det høje faglige niveau blandt dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste, og vi tager din faglige videreudvikling alvorligt.

Vi lægger også meget vægt på din personlige udvikling, hvor du får tildelt en mentor, bliver certificeret i relevante platforme, og du kan deltage i relevante teknologiseminarer.

Hos Hybrid Professionals har vi lavet en konkret plan for work-life balance aktiviteter, som giver plads til fordybelse på jobbet, og særligt livet udenfor. Mange medarbejdere hos Hybrid Professionals er familier med små børn, og derfor vægter vi at skabe de bedste rammer for (småbørns)familier, og den uforudsigelighed, der kan følge med. Vi tilbyder en ‘Hybridpro Benefits Package’, som bl.a. inkluderer bærbar computer, telefon af eget valg, hjemmearbejdsplads med internetopkobling derhjemme, en solid sundhedsforsikring for dig og din familie, adgang til diverse streamingtjenester og hyggelige fredagsbarer med teamet.

Er du den, vi mangler?

Skal du være med til at lave Danmarks største Salesforce løsning? Så send din ansøgning via "Ansøg" nederst på siden.

Kontaktperson:

Pedram Shahsavand
Tlf.: +4571902527
Mail: psh@hybridpro.dk

Vi tager løbende kandidater ind til en snak, så endelig ikke tøv med at række ud til os.

Hvem er vi?

Hybrid Professionals er et mindre konsulenthus i hjertet af København, og vi har stor ekspertise i implementering af medlemsløsninger. Vi er født ud af de store konsulentbureauer, og selv om vi er i nogens øjne er ‘små’, så udvikler og implementerer vi løsninger for nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Hos os er der højt til loftet og en flad organisationskultur med plads til alle - og livet ved siden af arbejde.

Du kan læse mere om os på hybridpro.dk

Gem job

Hybrid Professionals ApS
Publiceret: 16. marts 2023

Arbejdssted

Location København