Scrum Master til Tribe Capital Markets De­ve­l­op­ment


Motiveres du af at få kollegerne omkring dig, og squadet som helhed, til at blomstre? Er du nysgerrig på det agile mindset – hvad er det, og hvad kan vi opnå med det? Og vil du være med til at sikre kontinuerlig forbedring og kvalitet i løsninger på kapitalmarkedsområdet? Så kan rollen som fuldtids Scrum Master i Tribe Capital Markets Development være det rette næste skridt for dig.

Jobbet

Du bliver Scrum Master for 2 udviklingssquads i Triben Capital Markets Development, som er en del af udviklingsorganisationen i Jyske Bank, hvor vi har ansvaret for system- og konceptudviklingen af koncernens kapitalmarkedsområde. Vores squads er sammensat ud fra så vidt muligt at kunne levere i egen ret, og du vil arbejde sammen med både forretningsudviklere, it-udviklere og en Product Owner. De enkelte squads består af 6-9 kollegaer.

I Jyske Banks udviklingsorganisation har vi implementeret en agil organisering, hvor ledelse tredeles i Scrum Master (autonomy), Product Owner (purpose) og Chapter Lead (mastery). Som Scrum Master arbejder du med kontinuerlig forbedring, det agile mindset og frameworks som eksempelvis Scrum og Kanban, og frem for alt sætter du fokus på squad’ets daglige evne til at levere kvalitet. Du coacher og inspirerer individet såvel som squadet og arbejder bevidst på at skabe en god kultur, som sikrer, at vi leverer mest muligt med de færdigheder, som squadet besidder.

Som Scrum Master indgår du i Tribe ledergruppen med Chapter Leads, Product Owners og Tribe Lead, hvor formålet er at skabe optimale rammer for squads i triben som helhed. Det indebærer:

 • At sætte fælles mål for tiltag omkring squads - herunder at samarbejde med de øvrige Scrum Masters i triben
 • Løbende evaluering, konstant fokus på at udleve forbedringspotentialer og fjerne impediments
 • At udbrede det agile mindset og den agile kultur, vi ønsker i triben - herunder at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Du kommer til at indgå i et fagligt fællesskab, et chapter med andre Scrum Masters. Vi investerer i Scrum Master rollen og tror på, at en dygtig Scrum Master er en essentiel rolle for at få optimal værdiskabelse - både i squadet og i resten af organisationen.

Du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet. Alt efter dit udgangspunkt sammensætter vi et træningsforløb, som eksempelvis kan bestå af en mentorordning, teoretiske undervisningsmoduler og så naturligvis ”on the job training”.

Din profil

Der er to indgange til jobbet: Enten har du erfaring fra Scrum Master rollen, og ved hvad det vil sige at arbejde i et agilt udviklingssquad, eller også kommer du med traditionel ledelseserfaring (formel eller uformel) og har et ønske om at prøve kræfter med det agile mindset.

Desuden har du flere af følgende evner:

 • Du ser det hele menneske og evner at få individ såvel som squad til at blomstre
 • Du er ambitiøs, kan arbejde individuelt såvel som indgå i et ledelsesfællesskab omkring squads og triben som helhed
 • Du har viljen og handlekraften til både at facilitere, når squad’et fejrer successer, men tør også stille udfordrende spørgsmål på squad’ets retrospectives, når der er læring at hente
 • Du motiverer squad’et og de enkelte squad members til at have fokus på kontinuerligt at forbedre sig
 • Du er nysgerrig, har et godt humør, masser af gå-på mod og gode samarbejdsevner.

Organisering

Du bliver en del af triben Capital Market Development, der har ansvaret for system- og konceptudviklingen af koncernens kapitalmarkedsområde dvs. den værdikæde i Jyske Bank, der står for koncernens handel med værdipapirer og finansielle instrumenter.

Vores opgaver strækker sig fra support og forvaltning af eksisterende system- og konceptlandskab, til udvikling og implementering af nye løsninger, af IT- eller procesmæssig karakter. Vi dækker kapitalmarkedsværdikæden i sit hele, dvs. lige fra løsninger/platforme til kunder, handelsværktøjer til Jyske Markets samt systemunderstøttelse af eks. Backoffice og Compliance. En del af løsningerne udvikler vi selv, andre er 3. parts systemer. Det hele foregår i meget tæt samarbejde med vores interessenter.

Triben består af cirka 50 kollegaer fordelt over 5 squads, hvor hvert squad har medarbejdere med forskellige faglige færdigheder (bl.a. forretningsudviklere, teknikere og it-udviklere). Triben er anerkendt for stor faglighed, et godt arbejdsklima med mange muligheder og en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde – fordi vi tror på, at det giver effektive og motiverede medarbejdere.

Ansøgning

Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger, så send din ansøgning snarest muligt.

HR Partner Stine Odgaard Ranum vil tage sig af din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 3. marts.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Capital Market Development
 • Ansøgningsfrist: 03.03.2023
Gem job