C# Soft­wareud­vik­ler til FTZ


Til vores kunde FTZ søger vi en dedikeret C# softwareudvikler.

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen!

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger.

FTZ+ er FTZ’s kundestyringssystem, som bliver brugt af en stor del af landets autoværksteder. FTZ+ er en væsentlig del af værkstedernes dagligdag, og der bliver årligt faktureret for flere mia. kroner via systemet.

Teamet, du kommer til at indgå i, består af 9 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner, og man arbejder primært på udviklingen af næste generations FTZ+, som består af en frontend i Angular og en backend i C# (.NET 6.0). Løsningerne er hosted i Azure og følger en mikroservice-arkitektur. Alt er sat op efter CI/CD-principper med automatiserede pipelines, og man arbejder mod et rapid development/rapid deployment flow.

Om dig

Du har gerne flere af følgende kompetencer:

  • C# (Man arbejder primært med .NET 6.0 pt. men har også legacy .NET framework kode, som man er ved at udskifte)
  • Azure App Services
  • Azure Functions
  • Azure Service Bus
  • Redis
  • Microsoft SQL Server / Azure SQL
  • ElasticSearch
  • Git
  • Azure DevOps

Du har kendskab til Visual Studio, VSCode eller Rider – det anvendes nemlig i forskellig grad.

Vi forventer, at du har mindst 2 års erfaring indenfor softwareudvikling.

Hvordan arbejder teamet

Teamet arbejder i 14 dages scrum sprints og afholder scrum events som review, retrospective etc. Der er rig mulighed for sparring og faglig udvikling. Du bliver en del af et team som løfter i flok.

Man værdsætter fleksibilitet højt (frihed under ansvar). Det betyder, at det i høj grad er op til dig at styre din arbejdstid og være en teamplayer. Der er mulighed for hjemmearbejde (Slack/Teams bruges til at holde kontakten.)

Vilkår

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Odense med mulighed for hjemmearbejdsdage. Der er mulighed for en kontorplads på Glostrup-kontoret, hvis du synes, at det lyder som noget for dig.

FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup lidt udenfor Odense, og her flytter de til i 2024. Du kan derfor glæde dig til at følge processen med den nye flotte lokation, som bl.a. også kommer til at indeholde et robotlager.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Læs mere om FTZ her: https://www.ftz.dk/

Kontaktperson

Marianne Rishede
marianne@recruit-it.dk
Mobil: +45 31 31 73 11

Gem job

Recruit IT ApS recruiting on behalf of FTZ
Publiceret: 30 January 2023

Arbejdssted

Location Odense