Full-stack udvikler med interesse for mi­cro­ser­vi­ces og React til FinTech virk­som­hed i Aarhus


Mulighederne for digitalisering og automatiseringer i danske virksomheders økonomifunktioner har aldrig været bedre, og nu har du muligheden for at komme med på holdet hos Digisense A/S, der de seneste år har udmærket sig ved at være i front med løsninger til digitalisering og automatisering.

Holdet mangler en vigtig kollega for at komme i mål med nye ambitioner. Se om det kunne være dig herunder:

Om Digisense A/S

Digisense A/S blev stiftet som selvstændigt selskab i 2009. Forud for det, var Digisense og ideen til vores hovedprodukt, Digiflow, opstået som løsning på en intern udfordring med for meget manuelt dobbeltarbejde i administrationen hos Lasertryk.dk.

Hos LaserTryk.dk oplevede vi, hvordan bogholderiet og administrationen blev udsat for manuelt dobbeltarbejde og havde en mere besværlig hverdag end nødvendigt, hvor det kunne være svært at have et komplet overblik over de regninger og bilag man modtog.

Det satte vi os for at gøre noget ved, og vi formåede, at blive den første private virksomhed i Danmark, til at modtage elektroniske fakturaer via eget EAN-nummer.

De sidste 14 år har vi arbejdet med at gøre håndteringen af kreditorbilag nemmere og hjælper i dag mere end 1.000 bogholderier, og adskillige tusinde brugere med at få en nemmere hverdag og et bedre overblik.

Sidenhen har der åbnet sig mange nye muligheder for digitalisering, og med den nye bogføringslov, kommer det til at tage ekstra fart. Det falder godt i tråd med vores “Why” og vores oprindelige idé, om at fjerne manuelt dobbeltarbejde via digitalisering og automatiseringer. Det er stadig dét, der driver vores motivation - vi elsker at hjælpe mennesker til at få en nemmere hverdag uden fjollet manuelt dobbeltarbejde.

Om jobbet

I denne stilling får du mulighed for, at tage ejerskab over en række nye features på vores primære produkt, ligesom du kommer til bidrage til en glidende transition fra en monolitisk arkitektur til en microservice-drevet arkitektur. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer med høj faglighed og akademisk baggrund (f.eks. datalogi), men en dyb indsigt i det domæne vi udvikler software til.

Du kan forvente, at udvikle alle nye features på toppen af en moderne teknologi-stak, hvis udformning du selv får indflydelse på, og DevOps principperne vil være en integrerende del af din hverdag.

Du kommer til at referere direkte til vores CTO, og kommer til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer, hvor “det bedste argument” oftest vinder.

Stillingen er 37 timer om ugen, og din primære mødetid vil ligge i tidsrummet fra 8-16 i vores gode kontorfaciliteter i Risskov, med mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er udvikler med en bred interesse for softwareudvikling, og motiveres i at arbejde med nye teknologier og udviklingsparadigmer.

Din baggrund er sandsynligvis datalog, softwareingeniør eller lignende, men det er først og fremmest dine kompetencer indenfor softwareudvikling der er vigtige.

Som person værdsætter du et uformelt, men seriøst og stabilt arbejdsmiljø, og du er nysgerrig på nye teknologier og vægter udvikling af dine kompetencer højt.

Det er centralt, at du trives i et mindre udviklerteam, og at du kan lide sparring og samarbejde, såvel som fordybelse og et fokus på at nå i mål.

Det er ikke afgørende, hvilken teknologier du tidligere har arbejdet med, men det er en fordel hvis du praktisk erfaring med .NET (Core), C#, MS SQL, Microservices og har kendskab til Cloud Native computing mod f.eks. Azure Cloud eller tilsvarende.  Herudover vil det gavne hvis du tidligere har arbejdet med React (f.eks. NextJS) og Typescript.

Du tilbydes

Du kan forvente at blive tilbudt en konkurrencedygtig og attraktiv lønpakke som modsvarer din erfaring og kvalifikationer.

Vi får friskbagt brød hver dag, drikker god kaffe, og der er altid mulighed for en kold drik med hyggelige kollegaer.

Du kan forvente sparring på højt niveau og kommer til at arbejde sammen med kollegaer med høj faglighed og akademisk baggrund (f.eks. datalogi), med en dyb indsigt i det domæne vi udvikler software til.

Vi tilbyder dig at være med på et team, hvor det gode argument vægter højt, Du er tæt på hvor beslutningerne træffes, og der fokuseres på, hvad der skaber høj global værdi for vores kunder.

Ansøgning

Spørgsmål kan stilles til Christoffer Holbæk Hansen (CTO) på chh@digisense.dk.

Ansøgningsfrist: Mandag den 20. februar.

Du kan se mere om Digiflow fra Digisense her:

https://digisense.dk/

Gem job

Digisense
Publiceret: 30. januar 2023

Arbejdssted

Location