BI-konsulent


Selvstændig og forretningsorienteret BI-konsulent til Viborg Kommune

Er strukturering af store mængder data noget du drømmer om? Kunne du tænke dig et job, hvor du kan sætte dit faglige præg på Viborg Kommunes BI-strategi, skabe en driftssikker skalerbar BI-platform og være en af de centrale spillere i BI-anvendelsen for hele Viborg Kommune? Så er jobbet som BI-konsulent måske noget for dig.

Viborg Kommune er en af de største kommuner i Danmark. Vi har det næststørste areal og vi ligger i top-10 over fleste indbyggere. Vores budget er på ca. 6,5 mia. kr. og vi godt 7.000 ansatte – så Viborg Kommune er en stor organisation – og vi har rigtigt mange data og systemer, som vi i fremtiden vil have mere udnyttelse af.

Dig og jobbet

Du har et godt opgaveoverblik og hands-on erfaring i datamodellering og strukturering af data, og du kan indgå i kvalificerede dialoger med både eksterne og interne samarbejdspartnere.

Da vores datawarehouse er bygget efter Data Vault metodikken, er det et stort plus, hvis du har erfaring med Power BI, tabular kuber og Data Vault.

Vores tekniske platform er Microsoft SQL server, tabular kuber og Tagit – og vi begynder at bruge mere Power BI.

Blandt dine opgaver er bl.a.:

  • Designe, drifte og udvikle datawarehouse løsninger, ofte i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Rådgive og sparre med ledelsen og brugere i Viborg Kommune, om BI-behov og fremtidige BI-ønsker og muligheder, baseret på vores tekniske platform
  • Udvikle nye løsninger til automatisering og håndtering af de stadigt stigende datamængder og øgede ambitioner vedr. dataunderstøttelse

Om os

Vi er et lille og engageret team på fem personer, som brænder for at gøre en forskel for kommunes ledere, vores kolleger og i sidste ende for borgerne.

Vi har stort fokus på at dele ideer og udveksle kompetencer. Vi har tæt kontakt til forretningen, så det er vigtigt at du trives godt i et lille miljø med mange forskelligartede opgaver, er god til at samarbejde og ønsker at være med til konstant at udvikle og dygtiggøre BI-teamet.

Teamet er placeret i den centrale økonomistab i afdelingen data og systemer, som har ansvaret for BI, RPA og økonomisystemet. Fysisk er arbejdspladsen placeret på rådhuset i Viborg.

Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, godt samarbejde samt fælles ansvarlighed med plads til forskellighed. Der er gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling.

Vi er lige begyndt at anvende Scrum. Vi er kommet langt, men vi har stadig meget at lære, så har du erfaring med eller viden om Scrum, som fortæl os om det i din ansøgning.

Viborg Kommune er en familievenlig og rummelig arbejdsplads, med fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Arbejdstiden er 37 timer, hvor frokostpausen er en del af arbejdstiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, hvor din løn afhænger af dine kompetencer og erfaring. Til stillingen er der en arbejdsgiverfinansieret pension på 15-17 %, afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsessted: Viborg Kommune, Rådhuset, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg.

Tiltrædelse: 1. april 2023.

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål om stillingen er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder René Bagger Tranberg på telefon 23 81 50 69 eller koordinator Margreta Bode på telefon 87 87 89 36. Har du spørgsmål til vores tekniske setup,er du velkommen til at kontakte BI-konsulent Michael Qvist Prosberg på telefon 87 87 89 64.

Det praktiske

Ansøgningsfristen er søndag den 19. februar 2023.

Besked til samtalekandidater sker tirsdag den 21. februar 2023 via mail. Samtaler afholdes fredag den 24. februar 2023 i Viborg.

Gem job

Viborg Kommune
Publiceret: 30. januar 2023

Arbejdssted

Location Viborg