.NET udvikler til interne for­ret­nings­sy­ste­mer


Drømmer du om at hjælpe andre med at gøre det nemt, at gøre det rigtigt? I et uformelt og agilt miljø, hvor godt humør, faglighed og professionalisme vægtes højt? Så har vi måske dit drømmejob.

Kan du gøre det nemt - at gøre det rigtigt?

Vi har til opgave at gøre det nemt, at gøre det rigtigt. Derfor er det vigtigt, at du motiveres af at udvikle software, der øger selvbetjeningsmulighederne for vores kolleger, når de skal udføre administrative- og complianceopgaver i vores systemer. Du vil være en vigtig spiller i videreudvikling af vores egenudviklede system AWACS (.Net6) til compliance-understøttelse. Dette betyder, at du skal tilegne dig viden om compliance, så du kan indgå i dialog med både stakeholders og brugere af systemet.

Vil du mestre Application Lifecycle Management?

Hvis du ikke allerede mestrer Application Lifecycle Managment (ALM), skal du som minimum have viljen til at blive god til det – for hos os er du med fra idé til implementering, forvaltning og drift. Det skaber forventning om, at du kan arbejde med krav, analyse, design, konstruktion, fejlfinding og dokumentation.

Er du professionel i din service, og måden du arbejder på?

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og måden, vi arbejder på. Derfor er det vigtigt, at du – ligesom os – brænder for at yde en professionel service og arbejder professionelt.

Du er den, de andre gerne vil arbejde sammen med

Ansvarlighed, samarbejde og oplæring ligger nemt til dig, og derfor er det naturligt for dig at sparre og oplære kollegaer og konsulenter, når behovet opstår. Samtidig skal du være parat til at tage ansvar for konsulenter i kortere eller længere perioder.

Dit team

Du bliver en del af et squad (team), der har ansvaret for Jyske Banks løsninger indenfor Compliance, HR-området, Økonomiværktøjer mm. Som beskrevet ovenfor, har vi ansvaret for hele Application Lifecycle Management. Derfor er opgaverne alsidige og kræver, at du evner at have flere bolde i luften samtidig med, at du støtter brugere og kolleger, når behovet opstår.

Vores forventninger til dig – dine kvalifikationer

Du er enten nyuddannet på bachelor- eller kandidatniveau indenfor softwareudviklingen, eller også har du flere års erfaring indenfor en lignende stilling. Nedenstående færdigheder vurderes ud fra dit erfaringsniveau:

  • Kravskrivning - herunder Use Cases og User Stories
  • Objektorienteret analyse og design - herunder design patterns
  • Database og integration
  • Web løsninger på ASP.NET og Angular
  • .NET, herunder .NET Core/.Net Framework og C#
  • Git, Git-Hub og deployment pipelines
  • Test eksempelvis end-to-end test / unit test og integration test
  • Agile metoder (Scrum er en fordel)
  • Erfaring med at samarbejde og tage ansvar for oplæring – evt. fra dit nuværende arbejde eller erhvervet i andre sammenhænge fx frivilligt arbejde.

Afdelingen

Vi hører hjemme i ”Kvalitetsudvikling”, hvor bl.a. koncernens IT-arkitekter og en række .Net udviklere er samlet. Vi arbejder med løsninger til bankens interne styring, der hvor der er behov for at digitalisere eller systemunderstøtte interne processer. Inden for IT-sikkerhed og HR udvikler vi systemer til at skabe effektive workflows i komplicerede fagområder - eksempelvis indenfor compliance. Afdelingen er velanset, og anerkendes for den værdi, den skaber. Tempoet er til tider højt, men med løbende prioritering og korte sprints sikrer vi, at vi arbejder med det rigtige.

Teamet består af kolleger med forskellig erfaring indenfor it-udvikling, hvor dialogen prioriteres højt i målet om at levere de bedste løsninger. Vi arbejder efter agile principper og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur, der understøtter vores performance, leverancer, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere i en stor spændende udviklingsorganisation.

Ansøgning

Senior HR Partner, Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 14. marts 2023.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Maren Bach Grønbæk
Tribe Lead
mbgr@jyskebank.dk
89 89 27 41
21 33 86 71

Sinan Raad Badri Hendi
Product owner, IT-Udvikler
sinheit@jyskebank.dk
89 89 74 10
28 26 93 85

Gem job