Spe­ci­a­list i Active Directory og Azure Cloud til it-or­ga­ni­sa­tion i udvikling


Vil du være med i en spændende arbejdsproces med fokus på både opbygning og implementering af vores platform? Vil du arbejde med Microsoft Active Directory, Azure Cloud og Microsoft PKI? Og kunne du tænke dig at blive en del af en stor IT-organisation i udvikling? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi søger en ny kollega, som har mod på at kaste sig ud i nye opgaver, og som er opsøgende og trives i dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at arbejde systematisk og løse tekniske opgaver.

Dialog og samarbejde er en vigtig og naturlig del af hverdagen. Men vi er et lille team, så du skal også kunne arbejde struktureret og selvstændigt. 

Teknik, struktur og samarbejde  

AD-teamet består i dag af tre medarbejdere, som alle er teknisk kompetente på AD, Azure og andre centrale Microsoft infrastrukturkomponenter. En stor del af dit fokus bliver at bidrage til den fortsatte opbygning og drift af vores Azure platform samt vores On-Prem Active Directory-miljø.

Kompetencer

Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for nedenstående områder:

  • Active Directory: Administration, rettighedsdelegering, rettighedsstyring, Group Policy, DNS
  • Azure Cloud: Administration, udvikling og governance
  • Public Key Infrastructure (PKI)
  • NPS/Radius
  • PowerShell-scripting

Hvem er vi?

Du bliver ansat i området Server & Storage, hvor vi er 26 dygtige kolleger med forskellige uddannelses– og erhvervsmæssige baggrunde. Vi sætter pris på vores humoristiske sans og muligheden for at have det sjovt sammen.

Vores leder, Jens, går ind for frihed under ansvar og lægger vægt på selvstændighed, faglig kompetence og ordentlighed. Samarbejdet i It er baseret på tillid, og vores værdier og samarbejdsværdier vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglige kompetencer.

Hvad kan vi tilbyde?

Dit arbejdssted er fleksibelt, og der er gode muligheder for at veksle mellem at arbejde hjemme og på kontoret. Du vil have fast tilknytning til vores kontorer i enten Århus eller Holstebro. 

Vi har stort fokus på trivsel, arbejdsglæde og fleksible arbejdsrammer i It-afdelingen. I It har vi tillid til hinanden, og du vil blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi alle tager medansvar for at levere en sikker og stærk performance, til gavn for borgere, patienter og ansatte i Region Midtjylland.

Onboarding og udvikling

Vi kan tilbyde et tilpasset introduktionsforløb, så du bliver godt klædt på til din start i It. Du får en mentor fra dag et, og du vil løbende deltage i vores interne akademi, så du får en bred forståelse for hele It-afdelingen. Derudover vil du jævnligt deltage i udviklingssamtaler og 1:1 samtaler med din leder, som har stor fokus på både din trivsel og faglige udvikling.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt områdeleder Jens Stougaard Frederiksen på 2365 7545 eller jensfr@rm.dk.

Send gerne dit CV og din ansøgning så snart, det er muligt og senest d. 19. februar 2023. Vi forventer at ansætte to nye kolleger i stillingen og planlægger at afholde løbende samtaler. Du kan inden en eventuel samtale forvente at skulle udfylde en personprofil. 


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 30. januar 2023

Arbejdssted

Location Aarhus eller Holstebro