IT-supporter med fokus på Microsoft plat­for­men til Semler IT


Er du en passioneret og smilende IT-supporter med erfaring indenfor Microsofts platform? Og brænder du for at levere kundeservice på højeste niveau? Så er det netop dig vi leder efter! 

Hvordan bliver din hverdag?

Du bliver en del af vores Servicedesk team på 7 kolleger, som til daglig har ansvaret for 1st level support til vores ca. 5.000 kolleger og kunder. Dine arbejdsopgaver er primært omkring Microsoft 365, mobiltelefoner (iPhones) og øvrige Windows standard applikationer. Derudover har vi naturligvis stort fokus på udviklingsprojekter, for eksempel når nye løsninger implementeres, eller større ændringer til vores eksisterende set up foretages. 

Hvilke opgaver løser du?

Du indgår i teamet omkring vores Servicedesk, hvor to dage aldrig er ens og hvor opgaverne primært kommer ind via mail og telefon. Kombineret med de daglige drifts- og support opgaver, vil der være behov for ”field service” arbejde hos vores kolleger og kunder på tværs af Danmark.

Du arbejder struktureret og er selvstyrende, med opgaver du løser alene. Teamet har et stort driftsansvar, så proaktivt vedligehold samt optimering af arbejdsprocesser, prioriteres højt i hverdagen.

Typiske opgaver du løser:

 • Brugerhenvendelser og systemsupport via mail og telefon 
 • Governance af brugeradministration 
 • Deltage i on- og off boarding processer 
 • Udarbejdelse af Standard Operating Procedures til kendte understøttede platforme 
 • Projektdeltagelse på tværs af organisationen – herunder implementering og test af nye løsninger og funktioner 
 • Automatisering og optimering af manuelle eksisterende processer 

Vi er en fleksibel og hybrid arbejdsplads, så du har mulighed for at arbejde hjemmefra, kombineret med tid på hovedkontoret i Brøndby og opgaver on-site hos vores kunder. Udstyr og en hjemmearbejdsplads vil selvfølgelig også blive stillet til rådighed, så opgaverne kan løses på lige fod hjemmefra. 

Hvem leder vi efter? 

Vi leder efter dig med en relevant uddannelsesmæssig IT-baggrund. Derudover er du serviceminded, positiv, kommunikerende og udadvendt – den gode energi smitter nemlig af på vores brugere. Dertil arbejder du struktureret og trives med forskelligartede IT-opgaver, som spænder fra almindelig brugersupport og dagligt vedligehold, til udvikling og implementering af nye løsninger, baseret på input fra brugerne og øvrige kollegaer i Semler IT. 

Vi ser gerne at du: 

 • Har en bred forståelse for IT og kan analysere en teknisk problemstilling 
 • Har mod på at tilegne dig nye kompetencer og viden 
 • Er serviceminded og kan lide at arbejde og kommunikere med mennesker 
 • Er empatisk og kan sætte dig i andres sted 
 • Er fleksibel og kan træde til, når arbejdsbyrden kræver det, samt trives i et til tider travlt arbejdsmiljø 
 • Har erfaring med Windows 10/11, Office 365 og Microsoft Active Directory 
 • Taler og skriver både flydende dansk og engelsk 
 • Har en god portion gåpåmod og godt humør 

Hvad tilbyder vi?

I Semler IT er vi 130 kolleger og du bliver en del af vores IT-Operations team på 25 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med resten af Semler IT og forretningen. Du kan forvente en uformel omgangstone, hvor respekt og anerkendelse for hinandens faglighed og forskellighed er i højsædet. Vi er en fleksibel og hybrid arbejdsplads med både spritnye kontorer i Brøndby og muligheder for hjemmearbejde.

Vi tilbyder dig: 

 • Gode udviklingsmuligheder blandt højt kompetente og ambitiøse kolleger
 • En høj grad af frihed og ansvar
 • Et sundt fællesskab hvor vi støtter hinanden i vores bestræbelser på konstant at kunne skabe de bedste resultater
 • En unik kultur, et netværk af hjælpsomme kolleger og en virksomhed med en stor ambition om at digitalisere vores forretning og services. 
 • Fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring.
 • En hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant. 

Hvem kommer jeg til at arbejde hos?

Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler fra mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT, for blot at nævne nogle. Vi har en stærk kultur, hvor du forventes at tage et stort ansvar for dit arbejdsområde med udgangspunkt i vores fire værdier ordentlig, dedikeret, nytænkende og glimt i øjet.  

Semler IT leverer services til alle 2.800 kolleger i Semler Gruppen samt ca. 2.500 brugere hos vores private forhandler-partnere. 

Vores branche er i rivende udvikling. Både vores produkter og den måde de ejes og bruges på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer, og som de førende på markedet, har vi de bedste forudsætninger for, at følge med en mere teknologisk fremtid. Derfor er vi også meget optagede af, at ændre og optimere måden vi arbejder på.

Vil du være med på rejsen? 

Er det dig, vi leder efter? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Head of Operations, Thomas Bach, på e-mail: tbach@semler.dk.

Vi leverer mobilitet. Både i dag og i morgen.

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 31. januar 2023

Arbejdssted

Location Brøndby