Skal du i praktik til efteråret, men kan starte i et studiejob nu? Og brænder du for E-mobilitet og er stærk i excel og BI? – så læs med her


Ja du læste rigtigt - OK’s E-mobilitetsteam er i rivende udvikling og derfor søger vi 2 dygtige og engagerede kollegaer til produkt- og konceptudvikling til det offentlige lade netværk. Du vil starte i et studiejob og overgå til en praktik stilling til efteråret.

Vi sætter strøm til Danmark

Du får en plads på vores hovedkontor i Viby J, lige uden for Aarhus, hvor der sidder mere end 500 medarbejdere. Vi arbejder alle på, at levere energi til Danmark og her er ladeløsninger sidste skud på stammen og et vigtig led i OK’s strategi om at tilbyde kunderne lige netop den energi, de efterspørger. Det skal være nemt og bekvemt at være elbilsejer og derfor tilbyder vi ladeløsninger til både privat- og erhvervskunder, og investerer samtidig massivt i ladestandere i det offentlige rum og ”på farten”.

Vi asfalterer, mens vi kører

Hos E-mobilitet er vi fulde af god energi – også den grønne. Derfor er det vigtigt for os, at et job i E-mobilitet er sjovt, udfordrende og at hver dag ikke er ens. Vi har travlt og oplever stor efterspørgsel på vores løsninger i markedet, hvorfor det er afgørende, at vi hele tiden er med på beatet. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat, har et agilt mindset og trives i et miljø, hvor du ikke altid ved hvad dagen bringer.

Hvad tilbyder vi?

Du starter i et studiejob, hvor vi gerne ser at du arbejder hos minimum 15-20 timer i ugen og gerne fordelt på 2-3 dage i almindelig kontortid. Vi er fleksible således det passer med dine undervisningstimer.

I efteråret 2023 overgår du og bliver en del af OK’s praktikprogram, hvor vi har særligt fokus på personlig og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har også vores netværk OK UNG som du også kan blive en del af. Derudover er der mulighed for studiejob.

Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, men blandt andet være:

 • Ansvarlig for et eller flere konkrete projekter vi udvælger i fællesskab
 • Dataanalyse/kvantitativ og kvalitativ analyse
 • Opsætning af BI-dashboards
 • Deltagelse i strategi- og produktudvikling
 • Udarbejdelse af rapporter som samler de vigtigste tendenser på tværs af markederne
 • Markedsovervågning og identificering af nye markeds- og produktmuligheder
 • Udarbejde og opdatere produktmateriale og præsentationer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Danmarks måske bedste sociale og faglige fællesskab

Udover det fantastiske team bliver du også inviteret ind som en del af OK Ung – en netværksgruppe for alle unge under 30, som er tilknyttet hovedkontoret. Her er plads til alle, og formålet er at have det sjovt både i og udenfor arbejdstiden. Her kommer du helt, som du er, mens du får en masse venner og gode stunder. Du kan på følgende video få mere at vide om OK-Ung netværket.

”Jeg har lært rigtig meget og kan skrive nye kompetencer på mit CV. Det er et fedt springbræt videre ind i OK – jeg startede selv med et studiejob og sidder i dag som Junior Key Account Manager.” – Udtaler Oliver Meinertz.

Hvem er du?

Du er i gang med en videregående uddannelse, som berører områder som; analyse, metode og forretningsforståelse.

Derudover er det vigtigt at du er:

 • God til Excel og PowerPoint
 • God til mundtlig og skriftlig kommunikation og udarbejdelse af præsentationer
 • Ansvarsbevidst og selvstændig
 • Tør sige din mening, sætte din faglighed i spil og komme med forslag

Er du klar til at sige OK?

Er du interesseret i stillingen og ønsker du at høre nærmere eller har du spørgsmål så kan du tage kontakt til: Produktudvikler, Daniel Pedersen tlf. 2868 9601, eller partner Manager, Martin Kock Kjeldgaard tlf. 2094 2743.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 31 January 2023

Arbejdssted

Location Viby J