Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-sys­tem­ad­min­is­trat­or med kendskab til cloudløs­ninger


Er du til SaaS? Nye teknologier? Og vil du dygtiggøre dig sammen med et fagligt stærkt supportteam i Aalborg, som du kan dele dine succeshistorier med?

Så bliv en del af en global virksomhed med vokseværk – samt hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Tyskland, Holland og Storbritannien.

Perfion – genvind kontrollen over produktdata

Når virksomheder har deres produktinformation spredt ud over flere systemer koster det værdifuld tid og øger risikoen for fejl. Derfor har vi bygget et Product Information Management (PIM)-system, der giver vores 300+ kunder fuld kontrol over deres produktdata og frigør tid. Tid, som de kan bruge på deres kerneopgaver i stedet for at lede efter information og jonglere med et utal af systemer.

Vores løsning er populær og vi oplever en stigende interesse – derfor har vi nu brug for din hjælp og ekspertise.

Hjælp vores kunder med kompetent support

I Aalborg bliver du en del af vores supportteam med 3 dygtige kolleger, der sammen supporterer vores kunder. PIM-løsningen leveres i stigende grad som SaaS-løsning, hostet i Microsoft Azure.

Vi har individuelle driftsmiljøer for hver kunde for at sikre maksimal fleksibilitet omkring bl.a. performance og netværk – og derfor er det vigtigt, at vi sikrer stringens, optimering og automatisering af driftsprocesserne. Selve applikationen er modulær, men består typisk af database, applikationsserver, API og webklient.

Dit arbejde foregår fra vores kontor i Aalborg – og 2 dage om ugen har du også mulighed for at være på hjemmefra.

Det betyder, at du:

  • opsætter nye kunder i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartner
  • konfigurerer og drifter PIM-løsningen
  • yder 2nd og 3rd level support af applikationen
  • samarbejder med vores løsningsarkitekter, udviklere og dit eget team for at sikre den bedste PIM-løsning
  • sikrer samspil mellem kundens landskab og PIM-løsningen – bl.a. med scripts og automatisering.

Et team med stærk faglighed – og holdånd

I Aalborg får du 15 gode og fagligt stærke kollegaer. Vi er med andre ord eksperter inden for vores område og vores faglige ståsted er bundsolidt. Vi har en god holdånd og hjælpes altid ad ift. opgaver og sparring – for kun på den måde lykkes vi.

Da vi er en lille virksomhed, har vi mulighed for at rykke hurtigt på tingene uden tunge arbejdsgange – og du vil opleve, at du får stor frihed til at præge din hverdag – både ift. opgaver samt din egen og virksomhedens fremtidige udvikling. Du skal bare sige frem, så ser vi sammen på mulighederne.

Du er selvdreven og en holdspiller

Du er selvstændig, målrettet og kan lide at arbejde i et miljø, hvor pragmatisme og kundeværdi er i fokus. Med dit gode overblik sikrer du, at vores kunder får en stabil og robust løsning. Og så er det ingen hemmelighed at vores løsning er kompleks, hvilket kræver at du har en veludviklet logisk sans og evnen til at jonglere med vores fleksible produkt.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har nogle års erfaring med lignende support- og driftsopgaver
  • har indblik i SaaS
  • har erfaring med Microsoft Azure, MS SQL, Windows servere og API services
  • taler og skriver både dansk og engelsk – engelsk er vores koncernsprog.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på telefon 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag og senest den 1. marts 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os her: perfion.dk

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex recruiting on behalf of Perfion ApS
Publiceret: 15 February 2023

Arbejdssted

Location Aalborg