System­ud­vik­ler med .NET-erfaring, der tør udfordre og ønsker frihed under ansvar

  • Kan du trylle med .NET?
  • Er du parat til med faglig stolthed at tage udviklingsansvar for vores kritiske forretningssystemer?
  • Vil du præge fremtiden i et agilt udviklingsteam med frihed under ansvar og sætte dit personlige touch på udviklingen af og samspillet mellem vores backend-applikationer og de eksterne APIs?

Så er det lige dig, vi leder efter hos Sol og Strand Feriehusudlejning!

Udviklingsopgaver i dybden med indflydelse på den teknologiske fremtid

Som systemudvikler hos os kommer du til at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af interne systemer, der har grænseflader til eksterne websystemer og samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver er altså backend-udvikling af vores egne forretningsapplikationer, som er centralnerven i forretningen, da de anvendes af såvel medarbejderne på vores 27 lokalkontorer i Danmark som vores internationale samarbejdspartnere.

I jobbet får du indflydelse på den teknologiske fremtid for såvel applikationer og processer, og deltager sammen med dine udviklingskollegaer i daglige SCRUM-møder.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du har en relevant IT-teknisk baggrund, og at du har den basale udviklingsorienterede værktøjskasse i orden. Du har nogle års erfaring fra et udviklingsjob og brænder for at bruge dine kompetencer til at hjælpe og optimere dine kollegaers hverdag gennem systemudvikling og automatisering. 

Vi arbejder i et hybrid setup, både hvad angår infrastruktur samt fysiske forhold, hvorfor fleksibilitet er nøgleord. Du har derfor god mulighed for at indflydelse og for at planlægge din egen hverdag og opgaver.

Det er et krav, at du har kompetencer inden for .NET og C#, og det er en fordel, hvis du har erfaring med SOAP og REST APIs plus kendskab til Winforms og DevExpress Winforms.

Kendskab til SQL samt viden om MS Azure, DevOps og Docker er et plus, men ikke et krav. Hvis du har interessen, er der god mulighed for at udvikle din viden og horisont.

Som person er du nysgerrig og lærenem og ser udfordringer frem for problemer. Du trives med at arbejde selvstændig og struktureret; måske i form af erfaring med SCRUM-arbejdsgange. Vi afholder i afdelingen løbende hackatons, så får du gode ideer og ønsker at afprøve nye ting og teknologier i praksis, så er der også plads til det i hverdagen.

Da du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet, skal du være en teamplayer, der er hjælpsom og imødekommende.

Mulighed for indflydelse og rum for udvikling

Udover et job, hvor du har mulighed for at nørde i bund og sætte dit præg på IT-fremtiden, bliver du en del af en lille men agil IT-afdeling, der skaber rum for din udvikling. Vi har en åben og ærlig kommunikation, og vi er ikke bange for at udfordre hinanden, så længe det sker i en god tone og med et smil.

Du bliver en del af en virksomhed, der har hjertet på det rette sted, hvor stemningen er præget af faglig passion og en uformel og afslappet omgangsform. Vi har højt til loftet og en flad organisationsstruktur, og vi tror på, at man når længst med ordentlighed og hjælpsomhed.

Stilling er en fuldtidsstilling med en konkurrencedygtig løn og pension, sundheds- og ulykkesforsikring, mobiltelefon, firmabetalt internet og sociale arrangementer i løbet af året

Kan du se dig selv i ovenstående job? Så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt, idet vi holder samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til CIO Steen Junkerbo på stj@sologstrand.dk eller på telefon 9944 4444.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Publiceret: 1. februar 2023

Arbejdssted

Location Blokhus