Brandvarm frontend-udvikler til team Fireball i Djøf


Hvis du vil skabe en ny digital brugeroplevelse af Djøf sammen med dygtige kolleger; har nogle års erfaring som frontend-udvikler, og leder du efter det helt rigtige sted at udfolde dine evner, fordybe dig fagligt og blive dygtigere? Så har du svaret lige her.

Du har lyst til at være del af en organisation, der er i stor udvikling med et nyt brand, ny tech-stack og snart helt ny CRM-kerne. Du vil få stor mulighed for at bidrage til alt dette inden for dit eget område, blandt andet ved at udvikle på vores nye website med Next.JS.

Du har også lyst til at se din personlige indsats blive til konkrete og værdiskabende løsninger for en meget engageret kundegruppe (vores medlemmer). Og så har du lyst til at være en del af et team bestående af udviklere, UX’er, Product Owner og Scrum Master, som sammen skaber resultater.

Holdspiller med erfaring og motivation for at samarbejde

For at få succes hos os, er du først og fremmest holdspiller og har lyst til at bidrage i tværfagligt arbejde. Vil du helst bare tage skyklapper på og kode ud fra definerede kravspecifikationer, er vi ikke det rigtige match. Vi leder efter dig, der synes, det er fedt at dele viden og finde frem til løsninger via dialog og gensidig sparring.

Du er også en nysgerrig type, både på nye teknologier/muligheder og de mennesker, du er sammen med. Og så vil du bare - ligesom alle os andre - lave nogle fede løsninger, som brugerne elsker, fordi vi sætter os ind deres behov. Derudover rummer dit CV sandsynligvis:

 • erfaring med Javascript, React/Next.js, Storybook, CSS og Tailwind
 • skrevet tests med Jest og React Testing Library
 • muligvis prøvet kræfter med følgende teknologier, som vi også benytter os af; Typescript, SASS, Headless CMS og GraphQL
 • kendskab til .Net, C# og Docker, som er rygraden i backend-udviklernes tech-stack
 • erfaring med at arbejde tæt sammen med designere
 • en (praktisk) orienteret IT-uddannelse.

Du er med på hele rejsen

Som frontend-udvikler er dit overordnede mål at sørge for, at Djøfs indhold og digitale løsninger kommer ud med det korrekt visuelle design. Det bliver i første omgang med vores nye hjemmeside, men kort efter venter overvejelserne om, hvordan vores nye medlemsunivers bag login skal se ud.

Du skaber synlige og mærkbare resultater som del af et af vores agile teams, der arbejder i sprint af to uger.

Alle vores udviklere har et fælles udgangspunkt i vores CMS (Sitecore), men er ellers fordelt i frontend og backend. Som frontend-udvikler slipper du dog ikke for at:

 • refine opgaver i fællesskab med dit team (hvorvidt kan et givent behov løses af teamet)
 • kode på både større udviklingsopgaver, mindre forbedringer og optimeringer på det eksisterende setup
 • udføre code review og give feedback til dine kolleger.

Vi håber også, at du har mod på at give dit bidrag til, hvordan vi fortsætter den udvikling, vi er inde i i forhold til at være en agil arbejdsplads. Hvordan skaber vi det helt optimale setup i fremtiden, og hvordan optimerer vi det løbende? 

Din nye arbejdsplads

Du kan se frem til at udfolde dine evner i lækre lokaler i hjertet af København lige ved siden af Nørreport Station. Du har også mulighed for at arbejde hjemmefra, for fleksibilitet er selvfølgelig en helt naturlig del af vores hverdag. Du får 24 gode kolleger med specialer på tværs af udvikling, design, brugerinddragelse, Product Ownership, Scrum med mere.

På det sociale har vi det virkelig godt sammen, og vi tror selv, at det handler om, at to af vores vigtigste værdier er trivsel og rummelighed. Hos os er der virkelig plads til alle. Nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen i teamet.

Du kan glæde dig til

 • god balance mellem arbejde og fritid samt et godt arbejdsmiljø, hvor vi vil og har tid til hinanden
 • mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet
 • en populær personaleforening og jævnlige sociale og faglige arrangementer
 • gode muligheder for faglig udvikling
 • op til 6 ekstra fridage om året + fri på andre udvalgte dage i året
 • betalt frokostpause og lækker, vegetarvenlig frokostordning
 • andre attraktive vilkår - fx sundhedsforsikring, forlænget periode med fuld løn under barsels-/forældreorlov, fleksibel pensionsordning, frihed ved børns sygedage, omsorgsdage m.m.
 • at være en del af en stærk organisation i udvikling og vækst.

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Det med småt

Stillingen er fuld tid på 37 timer om ugen inkl. frokostpause med start 1. april 2023 eller snarest muligt.

Din arbejdsplads vil være i Djøf i Gothersgade 133 og Nørre Voldgade 106, København.

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

Lyder det som et match?

Er du endnu ikke helt sikker, kan du kontakte Frontend Lead Adam Due Hansen, aha@djoef.dk eller 61 69 88 39 eller chef for Digitalisering og IT Lucille Fonnesbech, luo@djoef.dk. Er du allerede overbevist, sender du din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Du kan være med, hvis vi har din ansøgning senest mandag den 27. februar 2023 kl. 9.00. Vi forventer at holde første samtaler i uge 9 med testforløb og anden samtaler i uge 10.

Vi glæder os til at høre fra dig.


108.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste. I Djøf ønsker vi at afspejle samfundets mangfoldighed. Derfor må du hjertens gerne søge stillingen uanset din alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Gem job

Djøf
Publiceret: 20. februar 2023

Arbejdssted

Location København