DevOps Engineer til Arbit Cyber Defence Systems


På vegne af Arbit Cyber Defence Systems ApS søger vi en erfaren DevOps med fokus på sikkerhed til at blive en del af vores voksende team. Den ideelle kandidat vil have minimum 5 års erfaring og en dyb forståelse indenfor højsikkerhedsnetværk.

Ideen om Arbit blev udtænkt i 2006, da Rasmus Borch blev fascineret af en hypotese: At det ville være muligt at bruge eksisterende højhastigheds fiberoptisk netværksteknologi til at skabe en simpel fysisk diode til at løse behovet for sikker overførsel af data mellem klassificerede netværk. I 2008 blev den første datadiode bygget og testet, og teorien blev bekræftet.

I dag er Arbit specialiseret i cybersecurity med fokus på netværkssikkerhed og på tværs af domæner hos regeringer, efterretningstjenester, politi og miltæret.

Din rolle

Det er en ny rolle i Arbit, så den rette kandidat vil have stor mulighed for at påvirke job indhold og opgaver. Du kommer til at arbejde med højt motiverede medarbejdere som kombinerer specialiserede teknologikompetencer og indsigt fra højsikkerhedsorganisationer understøttet af kommercielt perspektiv og international erhvervserfaring.

Du kommer til at arbejde meget med offline miljøer, bygge software og være en central del i udvikling af automatisering og kontinuerlig integration/leveringsprocesser for at forbedre kvaliteten.

Ansvarsområder

  • Opfordre til at implementere automatiserede processer til Arbit build pipeline
  • Opsætning/Overvågning/Fejlsøgning af værktøjer og nødvendig infrastruktur til automatisering.
  • Vælge og implementere passende CI/CD værktøjer i en evolutionær livscyklus

Din profil

  • Min. 5 års erfaring som DevOps Engineer med fokus på sikkerhed
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner
  • Erfaring med offline miljøer
  • Kendskab til git, jira, jenkins, ansible og proxmox
  • Kendskab til linux pakke formater og værktøjer
  • Kendskab til build tools til windows, og diverse linux distributioner (Ubuntu, RedHat, Centos, SUSE ..)
  • Stillingen kræver sikkerhedsgodkendelse til ”Hemmeligt”

Vi tilbyder

Et spændende job i et dynamisk og tempofyldt arbejdsmiljø, muligheder for faglig vækst og en konkurrencedygtig kompensationspakke. Hvis du er en motiveret og detaljeorienteret DevOps-ingeniør med en passion for sikkerhed, opfordrer vi dig til at søge.

Arbejdssted

Hvidovre. Gode parkeringsmuligheder og opladning af elbil.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Arbit Cyber Defence Systems
Publiceret: 2. februar 2023

Arbejdssted

Location Hvidovre