.Net-udvikler til Me’ning


Til en stilling hos me'ning søges en .Net-udvikler. Din hverdag vil være præget af mange forskellige opgaver. Vi har store som små udviklingsopgaver for vores kunder. Opgaverne kan være alt imellem optimering og kvalitetssikring af eksisterende it-systemer samt udvikling og design af helt nye systemer til.

Hos Me’ning hjælper vi virksomheder med at give digitalisering mening. Vi tror på, at digitale løsninger giver bedst mening, hvis folk forstår hvorfor og hvordan, de skal bruge den. Vi kalder det: ”Digital Solutions That Make Sense”. Derfor bygger vi ikke bare digitale produkter og løsninger – vi integrerer menneskelig forståelse og brugerinddragelse i vores projekter, så det passer til virksomheden og dem, der skal bruge den. Det er vores tilgang. Her tror vi nemlig på mennesker før teknologi.

Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med kunderne i forhold til de del-leverancer, der aftales. Opgaverne spænder fra deltagelse i salg til gennemførelse af projekter hos kunden. Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en agil tilgang til projekter og kan sætte dig ind i kundernes forretningsprocesser.

Vi er et sammentømret team, hvor humøret er højt, stemningen er afslappet, og der er plads til alle typer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Vedligeholdelse af større kundeløsninger
 • Vedligeholdelse af standard software løsninger og komponenter
 • Nyudvikling af snitflader, komponenter m.v.
 • Fejlsøgning i egne og kundernes systemer

Som udvikler har du følgende kvalifikationer:

 • Op til 10 års dokumenteret erfaring med softwareudvikling
 • Stor erfaring med .Net-udvikling, både front-end og back-end
 • Erfaring med C#, WinForms, WPF, Web, MSSQL. Asp.net og Webservices
 • Kendskab til F#, WCF, ADFS, EWS

Som person har du følgende kvalifikationer:

 • Du finder glæde i at give dig i kast med nye opgaver
 • Du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har evnen til både at ny-udvikle og vedligeholde ældre koder.
 • Du er god til at lytte og kommunikere
 • Du motiveres i høj grad af at arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar.
 • Du sætter pris på humor, en uformel tone, og du er hjælpsom, løsningsorienteret og pålidelig.

Du tilbydes:

Du tilbydes et job i en virksomhed i vækst, der anerkender, at det er dig, der er med til at flytte virksomheden. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor alt er muligt, og som prioriterer en fleksibel dagligdag. Har du store ambitioner, har du ligeledes gode muligheder for at tilegne dig et større ansvar og vokse i vores virksomhed. Vi prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for relevante IT-områder, som du finder interessant.

Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, internet, mobil, kantineordning samt en aktiv personaleforening.

Dit arbejdssted bliver på vores kontor i København.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes af PET på niveau Hemmeligt (HEM).

Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.

Vil du vide mere, så ring til Talent Acquisition Specialist Søren Prehnum på 61200556.


me’ning er en del af ITM8.

ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams, AddPro, Cenvation og Me’ning.

Gem job