Salgschef til Me'ning


Kom og vær´ ”spillende træner” for vores salgsteam i Me’ning

Vi søger en erfaren salgschef, der nyder at skabe relationer og som gennem en løsningorienteret tilgang brænder for at lukke en ordre. Så har du det der ægte huntergén, kan du trives i en fremadstormende og ambitiøs IT-vækstvirksomhed samt kunne du tænke dig at få et lille salgsteam under dig? Så er du måske vores nye salgschef til vores kontor i Aarhus eller København.

Vi søger en salgschef med højt energiniveau, der er proaktiv og som besidder et stærkt salgsgen. Du har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling i IT-branchen og er vant til at lede salgsprocessen struktureret fra start til mål – både internt og eksternt.

Vi lægger desuden vægt på:

  • At du har naturligt flair for at skabe nye relationer og er god til at aktivere dit netværk
  • At du har bevist at du kan opbygge en kundeportefølje og få den til at vokse
  • At du har solid erfaring med at identificere og bearbejde potentielle salgsmuligheder, generere leads og arbejde med salgsfremmende aktiviteter
  • At du har en solid ledelseserfaring

I rollen som salgschef får du ansvaret for et lille salgsteam. Sideløbende med at du jonglere din egen kundeportefølje er det derfor essentielt, at du formår at holde gryden i kog og aktivitetsniveauet højt i teamet. Vi ønsker at bygge og fastholde langvarige relationer til vores kunder og her spiller salgsteamet med dig i spidsen en essentiel rolle.

Vi tilbyder

Et job i en spændende virksomhed i vækst, der anerkender, at det er dig og dit potentiale, der er med til at flytte virksomheden. Har du store ambitioner, er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og vokse i vores virksomhed. Vi prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for forskellige IT-områder, som du finder interessant.

Du kan forvente fleksibilitet i din hverdag og mulighed for at arbejde remote, når det passer ind. Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, bonus, internet, mobil, puljebiler, kantineordning samt en aktiv personaleforening.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.

Arbejdssted: Århus eller København.

Vil du vide mere så ring til COO Per Antoniussen på 20903531 eller Talent Acquisition Specialist Søren Prehnum på 61200556.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Hos Me’ning hjælper vi virksomheder med at give digitalisering mening. Vi tror på, at digitale løsninger giver bedst mening, hvis folk forstår hvorfor og hvordan, de skal bruge den. Vi kalder det: ”Digital Solutions That Make Sense”. Derfor bygger vi ikke bare digitale produkter og løsninger – vi integrerer menneskelig forståelse og brugerinddragelse i vores projekter, så det passer til virksomheden og dem, der skal bruge den. Det er vores tilgang. Her tror vi nemlig på mennesker før teknologi.


Me´ning er en del af ITM8.

ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services, Cyber Security Services og ERP. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams, Addpro, Cenvation og Me’ning.

Gem job

Me’ning
Publiceret: 5. marts 2023

Arbejdssted

Location Aarhus eller København