Web-ko­or­di­na­tor til Esbjerg og Grindsted Sygehus

Vil du være en del af en spændende og dynamisk hverdag, på en af områdets mest markante arbejdspladser? Og vil du sætte dit præg på Esbjerg og Grindsted sygehus' digitale universer – med patienten i centrum?

Det har du mulighed for nu! Sygehusets kommunikationsafdelingen søger en ny kollega, fordi vores dygtige web-koordinator har fået nyt job. Vi leder efter dig, der har lyst til at drive og videreudvikle vores digitale universer med vores hjemmeside og intranet som omdrejningspunkt. Vi har brug for en engageret kollega, der kan få noget fra hånden og er villig til at lægge energi i vores fælles indsats på kommunikationsområdet.

På Esbjerg og Grindsted Sygehus sætter vi patienten først – også i vores digitale kommunikation. Derfor er det vigtigt for os, at du har blik for at drive og videreudvikle vores digitale universer, med udgangspunkt patienterne, deres pårørende og vores mange dygtige medarbejdere. Vi er stolte af vores sygehus og sætter en ære i at vores hjemmeside og intranet er tidssvarende, brugerorienteret, opfylder tilgængelighedskravene og rammer de målgrupper, de er skabt til.

Sygehuset har i 2022 implementeret en helt ny hjemmeside i tæt samarbejde med de øvrige sygehuse i Region Syddanmark og inden for nærmeste fremtid skal vores nye web-koordinator stå i spidsen for at implementere et helt nyt intranet på sygehuset.

Du bliver en del af vores samlede kommunikationsafdeling, som tager sig af hele paletten af kommunikationsopgaver og mestrer både at være rådgivende og udførende. Vi arbejder med pressehåndtering, video, grafik, foto, nyhedsbreve, web, events og SoMe.

Du kommer til at indgå i et team med tre andre medarbejdere samt en chef, der også er chef for sygehusets direktionssekretariat. Som webkoordinator hos os skal du kunne lide at arbejde selvstændigt – dog med mulighed for daglig, faglig sparring med webkoordinatorer fra andre sygehuse i Region Syddanmark.

Din rolle bliver blandt andet at

  • Vedligeholde, opdatere, redigere, fejlfinde, optimere og udvikle hjemmesiden (Umbraco)
  • Være med til at opbygge og udvikle et nyt Intranet, i samarbejde med de andre webkoordinatorer fra de øvrige sygehuse i Regionen.
  • Håndtere brugerrettigheder på sygehusets intranet.
  • Være en digital drivkraft, som har energi til at dirigere de digitale platforme på rette vej
  • Være imødekommende og forstående over for medarbejdere, som ønsker support eller sparring

Du har erfaring med følgende systemer:

  • Umbraco (eller erfaring fra andre CMS-systemer)
  • Sharepoint (eller erfaring fra andre Intranet-baserede systemer)
  • Erfaring med brug af webstatistik
  • Fordel hvis du har erfaring/ forståelse for kodning, Office pakken, Adobe pakken inkl. grafiske elementer m.m.

Om dig:

Du er tillidsvækkende, og trives med en opsøgende rolle, hvor det er din opgave at sætte det digitale på dagsordenen. Du vil sætte pris på at bevæge dig rundt blandt de godt 3000 medarbejdere på sygehuset og opsøge viden og inspiration hos dine kollegaer på de øvrige sygehuse. Du har øje for brugerens perspektiv og kan se perspektiverne for at bruge digitalisering i et udviklingsperspektiv.

Vi kan tilbyde

En spændende arbejdsplads og et attraktivt job i et professionelt team, hvor værdierne åbenhed, ansvarlighed, professionalisme, udvikling og respekt er en selvfølgelighed. Vi sætter patienten i centrum i alt hvad vi foretager os. Derfor lægger vi vægt på kvalitet og tilfredshed i patientens møde med sygehuset i alle vores opgaver.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse

Vi skal have din ansøgning senest den 26/2-2023 - du søger via nedenstående link.

Du opfordres til at medsende eksempler på dit arbejde, eksempelvis i form af links.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

Forventet start: snarest muligt efter aftale.

Løn – og ansættelsesforhold

Jobbet er på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Din fysiske placering vil være på Esbjerg Sygehus.

Yderligere oplysninger

Du er også velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte sekretariats –og kommunikationschef, Ulrich Jensen tlf. 2920 1111 eller e-mail: uje@rsyd.dk.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 3. februar 2023

Arbejdssted

Location Esbjerg