IT-in­fra­struk­tur pro­jekt­le­der

Fit A/S blev etableret i 2019 og har nu brug for en erfaren projektleder indenfor IT-infrastruktur.

Fit leverer IT-systemer og IT-service til forsyningsselskaberne i DK. Vi er 10 ansatte og leverer IT-systemer til ca. 500 kollegaer i forsyningsselskaberne, der også er vores ejere.

Vi er i gang med sammenlægning/konsolidering af IT-systemerne for Fors, Envafors og KLAR Forsyning. Derudover har vi flere projekter i gang og nye projekter kommer løbende til.

Vi har outsourcet driften til en stor outsourcingspartner og den daglige drift kører fint.

Vi har løbende IT-infrastrukturprojekter, hvor vi sammen med forsyningsselskaberne og vores outsourcingspartner gennemfører projekter. Det kan være opgraderinger af operativsystemer, applikationer, store AD-ændringer eller netværk, men også implementering af nye produkter eks. MS Intune, VPN-løsninger eller MFA.

Vi er ikke selv udførende, men planlægger, koordinerer, dokumenterer, sikrer uddannelse, kommunikation til kunderne, opfølgning på fejl m.m.

Vi arbejder på at standardisere IT-infrastrukturen for alle selskaberne, så vi anvender samme arkitektur. Cyber- og informationssikkerhed er meget vigtig og styrende for mange af vores aktiviteter. Vi deltager aktivt i beredskabsplaner, gennemfører analyser og test, sammen med selskaberne.

Kompetencer

  • Vi forventer, at du har en solid erfaring som IT-projektleder
  • Du kan kommunikere på alle niveauer i organisationen og er god til at formidle
  • Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og trives i mange forskellige grupper
  • Du forstår den grundlæggende IT-infrastruktur og har arbejdet med nogle af de nævnte teknologier
  • Du sidder måske i dag som IT-arkitekt indenfor IT-infrastruktur eller har gennemført mange opgaver indenfor de nævnte områder
  • Du har gennemslagskraft, er initiativrig og dokumenterende
  • Du kommer til at arbejde i en konsulentlignende rolle, hvor noget af arbejdet udføres fra kontoret i Sorø og andre dage ude i forsyningsselskaberne
  • Du må forvente noget kørsel i egen bil

Vi tilbyder dig et job i en relativ nyetableret virksomhed. Det betyder også, at du kan være med til at forme og udvikle virksomheden. Vi har et godt fundament at stå på og der er spændende opgaver nu og i fremtiden. 

Vi har gode ansættelsesforhold, herunder løn, pensionsordning og forsikringer.

Evt. spørgsmål, kontakt John Callesen på 2321 3892.

Ansøgningsfrist den 25. Februar 2023.     

Gem job

Fit A/S
Publiceret: 16. februar 2023

Arbejdssted

Location Sorø