We­b­ud­vik­ler med tek­no­lo­gisk nys­ger­rig­hed og interesse for bæ­re­dyg­tig­hed

Brænder du for webudvikling, og går du op i bæredygtighed og grøn omstilling, så er du måske vores nye kollega? Vi søger en webudvikler, som ønsker at arbejde selvstændigt med kunder i samarbejdet med en projektleder, kollegaer og vores CTO. Vi arbejder hovedsageligt med open source teknologier, og vi er specialister i TYPO3 CMS. Vores kontor ligger i hjertet af Frederiksberg i København.

Vores webløsninger er med til at gøre en forskel i den grønne omstilling. Vi har en klimakrise som truer, og nogle vil kalde den en energikrise, og hos TypoConsult ser vi det som en ressourcekrise. Energiforbruget stiger mere end produktionen af vedvarende energi kan levere, og vores brug af internettet er stigende. Med digitalisering kan vi være med til at gøre en forskel, hvis de digitale løsninger er optimerede, så der sendes så lidt data over internettet som muligt. Mindre data giver et minimalt energiforbrug og dermed et mindre klimaaftryk. På det felt arbejder vi i TypoConsult, så det kommer til gavn for vores kunder og den grønne omstilling.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i den daglige udvikling, implementering og drift af webløsninger, webshops, intranet, extranet, apps og webbaserede applikationer for store og mindre danske og internationale virksomheder, organisationer og institutioner. Målet er, at du skal være selvkørende med dine egne kunder og projekter, med støtte fra din projektleder og TypoConsults tekniske chef.

Vi sætter vidensdeling, rådgivning og sparring med kunden lige så naturligt som interessen for nye teknologier. Vores kunder køber ikke en webløsning af TypoConsult - de vælger en leverandør og partner! Det betyder, at du som udvikler også vil være i dialog med kunden. Vi har et højt kvalitetsniveau, og vi vil kun levere de bedste løsninger.

Faglige kvalifikationer

Vi lægger vægt på brugen af open source, hvorfor vi ofte vælger vores anvendte teknologier, baseret på dette. Det forventes at du har et grundlæggende kendskab, samt erfaring med almene frontend-teknologier som HTML, CSS og JavaScript.

Udover basisteknologierne er det en fordel hvis du har kendskab til brugen af CSS preprocessing (vi anvender Sass) og JavaScript frameworks (vi anvender React), da du sjældent vil komme til at skrive rå CSS eller vanilla JavaScript.

Størstedelen af vores projekter kører på TYPO3 CMS, som er skrevet i PHP, hvorfor et kendskab til PHP er en fordel.

I det daglige udviklingsflow anvender vi teknologier som Git, Docker og Composer til at samarbejde på projekter, styre lokal udvikling og til versionering af kodebaser og pakker.

Ud over et højt fagligt niveau er/har du:

 • Relevant teoretisk uddannelsesmæssig baggrund.
 • Et godt overblik og er i stand til at håndtere mange bolde i luften.
 • Professionel indstilling til dit arbejde, god arbejdsmoral og ansvarlighed.
 • Interesse for at forstå vores kunders forretning og daglige arbejde.
 • Evnen og lysten til tage direkte kontakt til vores kunder.
 • Indgående kendskab til softwareudvikling på webplatformen.
 • Kendskab til SQL og praktisk brug af MySQL eller anden SQL-baseret database.
 • Teknisk nysgerrig - fordi du elsker kode.

Ud over fleksible arbejdstider tilbyder vi:

 • Gode udviklings- og uddannelsesmuligheder.
 • Mulighed for involvering i forskningsprojekter.
 • Teknisk miljø med fokus på brugervenlighed, vidensdeling og kvalitet.
 • En bred kontaktflade med kunder, projektledere og udviklere.
 • Dynamisk, åben, uformel og humoristisk atmosfære.
 • Gode og charmerende faciliteter centralt på Frederiksberg C.
 • Et godt grin - humor i dagligdagen er vigtig for os.
 • Løn efter kvalifikationer + bonusløn.

Om os

TypoConsult har være i webbranchen siden år 2000, og vi udvikler og implementerer alle typer webløsninger til mange forskellige brancher, virksomheder og organisationer. Åbenhed og ansvarlighed er vores vigtigste aktiv og en del af vores DNA. Som webudvikler kommer du både til at arbejde med udvikling af front- og backend, og vi har fokus på performance, effektivitet, sikkerhed og brugervenlighed. Vores webløsninger fungerer optimalt for alle, til alle og på alle platforme.

Vores fælles udfordring med klima-, energi- og ressourcekrisen er en af grundene til, at vi står bag webløsningen Energivenligweb.dk. Webløsningen er vores bidrag til den grønne omstilling. Vi ønsker at sætte fokus på energivenlige webløsninger, så energiforbruget minimeres mest muligt. Derfor er vi også involverede i DigitalLead, hvor vi sammen med andre virksomheder og forskningsinstitutioner arbejder med digital innovation.

Vi er en lille organisation, hvor du får frihed, ansvar og mulighed for at arbejde selvstændigt med spændende projekter og kunder. Du vil have direkte kundekontakt, så du skal have lyst til daglig dialog med kunder og kollegaer.

Next step

Er du vores nye kollega, så send din ansøgning med CV til Kristian Storm-Jørgensen (ksj@typoconsult.dk).

I din ansøgning skal du kort skrive lidt om hvilke teknologier eller systemer som du har interesse i, følger eller “leger” lidt med. Vi er altid interesserede i at tale og høre mere om, hvad der rører sig af spændende teknologier.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte adm. dir. Kristian Storm-Jørgensen på 26 80 39 91 eller chef for vores udviklingsafdeling Claus Harup på 88 27 60 75.

Gem job