Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-for­ret­nings­kon­su­lent – vær med til at di­gi­ta­li­se­re vores kunders processer


Vil du hjælpe vores kunder med at digitalisere opgavestyring i et system som de selv kan tilpasse deres behov?

Så er du måske den ene af vores 2 nye kolleger, der i samarbejde med vores plug-in-udviklere hjælper kunderne til at optimere deres dagligdag. Uanset uddannelse hører vi gerne fra dig, for din erfaring er det vigtigste for os.

”Alle kunder indretter vores system forskelligt. Så der venter dig en ny opgave hver gang, når du gør kunderne kompetente nok til at udnytte systemets store potentiale,” siger CEO Dan Aggerholm.

Det hedder Microbizz fordi vi kan lide at starte småt med det vigtigste, og så gå i drift med det

Vi er firmaet bag Microbizz – et ualmindeligt fleksibelt system til opgavestyring, som allerede i dag bruges af nogle af de største danske virksomheder. Og efterspørgslen er særligt stor i forsynings- og servicebranchen, som vi forestiller os, at du kommer til at arbejde med.  

Vækstrejsen er lige om hjørnet, så du kan ikke undgå at blive en del af en succes. Det giver dig helt særlige muligheder. Både nu og i fremtiden.

”Du bliver en nøglespiller for kunderne, fordi Microbizz vil forblive et driftskritisk system for dem. Og fordi det er vores kerneprodukt, bliver du lige så vigtig for os. Det betyder, at du kun kommer til at vokse af, at vi har fart på,” fortsætter Dan.

Hjælp kunderne til at blive Microbizzificerede

Efter den første opstartsworkshop med kunden vil du typisk arbejde tæt med dem i et par måneder, hvor du underviser dem i Microbizz’ muligheder og tilpasser systemet til deres ønsker med hjælp fra en plug-in-udvikler.

Du bliver altså en vigtig formidler mellem vores udviklere og kundernes forretning, når du:

  • kommer med anbefalinger til opsætning af Microbizz hos kunden og får igangsat de rigtige tekniske tweaks af systemet
  • underviser nye kunder ud fra train-the-trainer-tilgangen og supporterer etablerede kunder, når de har brug for hjælp til nye tiltag
  • hjælper internt med klargøring og test inden releases.

Hvis du har lyst til det, vil du med tiden også kunne bidrage med præsentationer til vores presales-arbejde.

Her går det sociale og fleksibilitet for den enkelte hånd i hånd

Vi er en social arbejdsplads, der vægter hinanden og samarbejdet højt, men samtidig også en arbejdsplads der giver mulighed for fleksibilitet – hvor det giver mening.

Derfor kan du arbejde hjemme et par gange om ugen, og hvis du ønsker det, er vi åbne overfor, at du i en periode arbejder deltid hos kunden og deltid hos os. For vi ved, at det kan styrke samarbejdet. Men det vigtigste for os er, at din hverdag hænger sammen.

Hyggelig start-up med vokseværk

I hele Ventu er vi 28 kolleger, og du bliver en del af konsulentafdelingen, hvor vi er 5 funktionelle og tekniske specialister. Selvom vi stadig dyrker den energiske startup-ånd, er vi kommet godt ud af startboksen og skal nu til at finde vores ben som vækstvirksomhed.

Men sammenholdet og den gode stemning har vi på plads. Fx udnytter vi vores placering tæt ved Amager Strandpark til sammen at lufte løbeskoene og cykelhjulene et par gange om ugen. Og så laver vi hjemmebiograf på kontoret i ny og næ – så her er bestemt plads til alle.

Problemknuser med systemhjerne og stort drive

Du har en løsningsorienteret tilgang, når du sammen med kunderne udforsker deres muligheder i Microbizz. Derudover trives du med at skifte rundt imellem forskellige kunder og er indstillet på, at hverdagen som konsulent byder på konstante forandringer.

Og så er du typen, der elsker at lære alle systemets spidsfindigheder at kende, så du kan finde på nye måder at bruge og udvide det på.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med systemopsætning og med at binde IT og forretning sammen
  • går praktisk til problemløsningen – din baggrund er underordnet, så længe du har erfaring fra en lignende rolle.

Vil du gøre Microbizz til kundens megasucces?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag eller senest den 24. marts 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Ventu A/S
Publiceret: 15. marts 2023

Arbejdssted

Location København