Leder du efter dit IT-drømmejob? Og vil du være en del af næste ge­ne­ra­tions IT-talenter hos ét af Danmarks største IT-kon­su­lent­hu­se


Send dit CV til EPICO NextGen og lad os hjælpe dig! Vi er bindeleddet mellem den næste generation IT-talenter og en række forskellige virksomheder, der kan tilbyde spændende jobs. Og i EPICO NextGen, leder vi altid efter nye IT-talenter.

Med et mangfoldigt netværk, der består af alt fra store, globalt orienterede virksomheder til innovative startups, kan vi hjælpe dig med at finde dit næste job. Hvad end du brænder for softwareudvikling eller Cloud Engineering – om du er passioneret omkring UX, IU eller data science – er det vigtigste, at du er optaget af IT og tekniske udfordringer, at du har 0-5 års erfaring og drømmer om at arbejde med førende teknologi, inden for alle områder af IT og Engineering.

Sådan foregår det

Når du har fundet det helt rigtige IT-job, vil du blive ansat som konsulent af EPICO NextGen. Du bliver en del af vores faglige netværk, men vil have din daglige arbejdsgang ude hos den virksomhed, hvis stilling, du har valgt.

Vi sikrer din faglige udvikling og trivsel

Den personlige relation er en vigtig prioritering for os. Vi er ikke kun interesseret i dine faglige egenskaber, men i dig som person. Dine behov og dit velbefindende er vigtigt for os, uanset om du søger udfordringer eller work-life-balance. Som IT-konsulent i EPICO NextGen, får du derfor en personlig agent, som vil støtte og vejlede dig i dine job- og karrierevalg. På den måde er du sikret personlig og faglig udvikling.

Skræddersy din karriere med EPICO NextGen – bliv en del af næste generations IT-talenter og få adgang til mange spændende jobmuligheder.

Send os dit CV

Send os dit CV her, så er du allerede i gang.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Simone Jena Berg (for vores afdeling på Sjælland) Tlf.:+45 40913437 E-mail: sch@epico.dk

Vivi Kjærsgaard (for vores afdeling i Jylland) Tlf.:+ 45 6133 7970 E-mail: vkj@epico.dk

Om EPICO NextGen

EPICO NextGen er en del af EPICO-IT, som er et af de største IT-konsulenthuse i Danmark. EPICO-IT har kontorer i Norden og Europa og beskæftiger over 600 dygtige IT-profiler. Vores kunder består primært af store og mellemstore virksomheder samt virksomheder fra c-25 indekset, som generelt er langt fremme på den tekniske front. Som IT-talent hos NextGen, vil du derfor få adgang til unikke jobstillinger og have mulighed for at starte en karriere som IT-professionel, hos en af disse virksomheder via os.

Hos EPICO-IT A/S og EPICO NextGen går vi ind for et sundt og diverst arbejdsmiljø. Vi forpligter os til at give lige muligheder, og vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, national eller social oprindelse, økonomisk eller social status, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, mental og psykisk handicap, politiske overbevisninger eller andre meninger og orienteringer. Vi accepterer alle individers forskelligheder.

Læs mere om EPICO NextGen: www.epiconextgen.dk


Gem job

EPICO NextGen
Publiceret: 15. marts 2023

Arbejdssted

Location Ballerup