Udvikler til hånd­te­ring af komplekse data


Kan du håndtere store datamængder?

I afdelingen ”P&S Portals, Data & Documents” er vi på udkig efter en ny kollega til håndtering af store datasæt.

Konkret bliver det dit arbejde at:

  • opgradere og videreudvikle inden for teknologier som Java, SQL og Azure DevOps i Danmarks største administrationshus
  • sætte dig ind i, forstå og udvikle i de komplekse datastrukturer og datamængder, som ATP arbejder med på vegne af hele Danmarks befolkning
  • kode løsninger, der kan sikre en understøttelse af de løbende udbetalingsopgaver, som regeringen ønsker, ATP løser.

Har du en relevant uddannelse?

Der kan være flere indgange til jobbet – du kan være nyuddannet med det rigtige mindset i forhold til at skulle arbejde med store datamængder, eller du har måske solid erfaring inden for området.

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad eller tilsvarende erfaring, hvor du har fået forståelsen for at operere på et komplekst dataområde. Har du erfaring med udvikling til håndtering af tunge datamængder, er det en fordel – men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du kan kode Java på et højt niveau.

Vil du arbejde til gavn for danskerne?

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde sammen med et hold af kompetente udviklere, der arbejder med master data, sagshåndtering, frontend og dokumenter.

I afdelingen er vi 28 kolleger, der arbejder tæt sammen i et skaleret agilt setup, og vi udfordrer, støtter og hjælper hinanden til at levere de bedste løsninger til ATP og det danske samfund.

Hos os får du ansvaret for, at ATP har styr på alle data relateret til borgere og virksomheder i Danmark. Det er et udfordrende job, hvor vi arbejder med store datamængder, samarbejder med mange eksterne parter, fokuserer på kvalitetssikring, har en effektiv afvikling og meget mere.

Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en stor lyst til at gøre en forskel både fagligt og socialt. Derfor garanterer vi dig også, at du kan udvikle dig i jobbet.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest 20. marts.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Flemming Kvist på tlf. 4193 9705 eller mail fkv@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: I ATP er vi ikke interesserede i uopfordrede henvendelser eller kandidater fra diverse databaser. Vi beder om, at dette ønske respekteres ved at undlade at kontakte rekrutterende leder om denne stilling.

Gem job