Softwa­re­ud­vik­ler til di­gi­ta­li­se­ring af pro­duk­tions­virk­som­he­der


Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore team for digitalisering af produktionsvirksomheder?

integra2r ApS søger nye kolleger til spændende opgaver indenfor softwareudvikling og systemintegration baseret på Microsoft-teknologier.

Du kommer til at arbejde med applikationsudvikling, databaseløsninger og systemintegration baseret på Microsoft-teknologier med tilhørende webapplikationer og Windows desktop-applikationer til visualisering af realtidsdata.

Opgaverne

Du skal medvirke i projekter hos vores kunder med udvikling og support af løsninger, der digitaliserer produktionsprocesser med automatisk opsamling og præsentation af realtidsdata. Sammen med kollegaer fra integra2r får du direkte berøring med kunden, i forbindelse med design, udvikling, test/idriftsætning og uddannelse af brugere/operatører.

Vi leverer løsninger til produktionsvirksomheder indenfor segmenterne MOM (Manufacturing Operations Management), MES (Manufacturing Execution Systems) og iIoT (Industrial Internet of Things).

Vores kunder er større danske produktionsvirksomheder, med det fælles træk at de har høje ambitioner for digitalisering og automatisering af produktion og logistik.

Personen

Din formelle uddannelse er ikke afgørende for os, men det er din evne til at indgå i agile teams på tværs af faggrupper og i tæt samarbejde med kolleger og kunder.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med automatisering af produktionsprocesser i industrien og forståelse for, hvordan opsamling og anvendelse af produktionsdata kan øge virksomhedens lønsomhed.

Det er vigtigt, at du besidder analytisk sans, og du skal gerne have erfaring med en eller flere af følgende værktøjer og teknologier:

  • Microsoft Visual Studio, .Net Framework, C#
  • HTML, CSS, Javascript, jQuery, Ajax, Angular
  • Microsoft SQL Server, T-SQL programming (DDL, DML, DCL), KQL

integra2r tilbyder

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for personlig udvikling. Vores arbejdsform har fokus på team performance og er baseret på en helt flad organisation, høj grad af selvstændighed og et smittende humør. Vi søger konstant at udnytte alles potentialer optimalt.

Send dit CV og gerne en kortfattet ansøgning til direktør/ejer Niels Nyhus på NN@integra2r.com. Der er ikke nogen egentlig ansøgningsfrist, og vi indkalder løbende til samtaler.

Ønsker du at få yderligere oplysninger om stillingen og integra2r, kan du læse mere på http://integra2r.com/ eller kontakte Niels på mobil 2963 8313.

Gem job