Systemad­mi­ni­stra­tor med brede kom­pe­ten­cer til in­fra­struk­tur-teamet


Kunne du tænke dig at blive en del af Gyldendals infrastruktur-team og arbejde med at understøtte en fleksibel og stabil infrastruktur? Er du en erfaren og dygtig systemadministrator med bred teknisk viden? Har du lyst til at være en del at et dynamisk team, der står sammen om at løse hverdagens opgaver og finde løsninger til morgendagens udfordringer? Så skal du læse videre.

I Gyldendal er du sikret et arbejde med mening. Vi har store ambitioner om at spille en aktiv rolle i at danne og uddanne det danske samfund. Det er en ambition, som daterer sig tilbage til vores etablering for over 250 år siden – og som er med til at samle os i organisationen og gør det interessant at gå på arbejde. Her kommer du ind i billedet, da du sammen med dit team vil levere gode services på et højt niveau til hele Gyldendal-koncernen. Det er en organisation med højt humør, hvor kollegial støtte er vigtig, og en ledelse der er lydhør over for nye idéer.

Hvorfor er det spændende at arbejde i vores infrastruktur-team?

Vi arbejder med nye og spændende teknologier og kan nævne opgaver som, udskiftning af Gyldendals HCI, inSourcing af relevante services, sikkerhed og understøttelse af CIS-kontrollerne og samspillet mellem private og public cloud. Koncernens medarbejdere er specialister inden for hver deres fagområde, ligesom vi er specialister inden for vores område, hvortil vi søger en systemadministrator, der har erfaring med at skabe stabil drift og samtidig kan understøtte forretningen med forbedrende tiltag. Du vil også rådgive udvalgte forretningsområder, indgå i projekter og samarbejde med IT-afdelingen om at skabe nye løsninger. I tæt samarbejde med infrastrukturteamet vil du være med til at skabe en platform, der giver Gyldendals udviklere og arkitekter mulighed for at levere stabile løsninger. I teamet forsøger vi at tilpasse vores ansvarsområder efter ambitioner og interesser, behov og kvalifikationer.

Vi forventer, at du:

 • har solid erfaring med en bred vifte af Microsoft-teknologier, herunder Windows Server, Active Directory, IIS og Azure Cloud
 • har erfaring med automatisering, standardisering og dokumentation
 • er ansvarsbevidst og selvstændig omkring dit eget arbejde og samtidig medvirker til at alle afdelingens opgaver bliver løst til tiden og til gavn for forretningen
 • er god til at samarbejde og interesserer dig for dine kollegaer

Det vil være en fordel, hvis du har:

 • kendskab til netværk og loadbalancing, eks. Citrix Netscaler
 • kendskab til GDPR og ISAE3000
 • en general forståelse for overvågning

Vi tilbyder:

 • en varieret hverdag med mange forskellige typer af teknologier og opgaver
 • et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din hverdag
 • en plads i en afdeling, der tager fælles ansvar for at løse de mange forskelligartede opgaver
 • et positivt arbejdsmiljø med stor arbejdsglæde
 • højt til loftet, humor, grin og en altid god omgangstone 

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Thomas Knappe på telefon: 2363 2906. 

Din ansøgning

Upload din ansøgning og CV senest 19. marts 2023. Vi indkalder til samtaler løbende. Ansættelse fra 1. maj 2023.


Om Gyldendal

Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge) og Word Audio Publishing (Sverige).

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.

Gem job

Gyldendal A/S
Publiceret: 14. februar 2023

Arbejdssted

Location København