Tester / Senior quality engineer med teknisk flair / QA spe­ci­a­list / QA Engineer


Test i Vertica

Hos Vertica kommer du til at arbejde på flere projektteams sammen med nogle af e-handelsbranchens dygtigste projektledere, udviklere, UX-konsulenter osv.

Vores opgaver som testere inkluderer review af opgavebeskrivelser, planlægning og udførelse af løbende tests i sprintet, facilitering af kundernes End2End-tests med mere.

Men i sidste ende planlægger du i meget høj grad selv din arbejdsdag og dine opgaver. Du er selv ansvarlig for at forme din rolle, og bevæge dig i den retning, du mener, er den rigtige – selvfølgelig med sparring fra erfarne testere, støtte fra dit team og dine kollegaer.

Hvem er du?

Vi forventer, at du:

  • Besidder et ”Tester Mindset” (du forventer at finde fejl. Og leder efter dem i hverdagen)
  • Har en god portion nysgerrighed, vedholdenhed og evnen til at udfordre andres meninger
  • Har lyst og vilje til selv at forme din rolle og hverdag som tester i Vertica
  • Har flere års erfaring med professionel test og kvalitetssikring
  • Ikke tænker ”Per med sin lille kat Emil”, når vi snakker Postman. Du har sandsynligvis lavet integrationstests i Postman.

Det er et plus, hvis du har:

  • Erfaring med e-handel
  • Erfaring med agil udvikling
  • Lyst til konditoribesøg med de andre kageelskende testere

Det er ikke sikkert, at du med sikker hånd vinger alle punkter af og siger ”jep, det kan jeg 100 %”, men hvis du har mod på at prøve kræfter med test i Vertica og udvikle dine evner som tester – ja så kan du nok snart sige det.

Et kig i værktøjskassen

Hvis du nu spekulerer på, om din digitale værktøjskasse indeholder teknologier, du kan bruge hos os, så anvender vi CMS’er som Umbraco, Sitecore eller Optimizely, Microsofts server-produkter, Azure, SQL/NoSQL, ElasticSearch, Vue.js. Relateret til test er det en fordel at kunne skrive SQL.

Og nu til alt det, vi gerne vil tilbyde dig!

Fritid og familieliv: I Vertica arbejder de fleste 37 timer om ugen. Vi brænder for ecommerce og –strategi, men vi brænder for meget mere end det. Vi er et hus med brætspilsentusiaster, golfspillere, mountainbikers, biavlere, strikkenørder, padeltennisdyrkere, ølbryggere, mødre, fædre og meget, meget mere.   

Derfor vil vi have tid til alt det, der også betyder noget i livet. Ikke bare arbejde. Her holder vi fri, når vi holder fri.      

Selvbestemmelse og selvledelse: I Vertica har vi ingen chefer. Ingen mellemledere. Og ingen der bestemmer, hvordan du skal arbejde. Vi har sat beslutningerne fri, så dem der har faglighed og kompetence selv bestemmer, hvordan de løser opgaverne. Du får derfor mulighed for at indrette dit arbejde, sådan som du mener, det er bedst.   

Livslang læring: Vi går i livets skole, men af og til er der også kurser, konferencer eller uddannelser, som man kan lære af. Er der noget, du gerne vil blive klogere på, har du mulighed for at videreuddanne dig i Vertica. Vi har et frit uddannelsesbudget.  

Fleksibilitet og frihed: Skal den lille starte i skole? Har du en tandlægetid midt på dagen? Eller vil du bare gerne spare pendlertid? Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor skal arbejdstid og -sted også være fleksibel. Hvis du har brug for at hive nogle timer ud midt på dagen, eller ønsker at arbejde hjemmefra et par dage, er det intet problem. 

Drop dress codes: Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre t-shirts eller kjole. Vi er alle forskellige. Kom som du er.  

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet

Hvis du har lyst til en indledende uformel snak før du skriver en ansøgning, så er du velkommen til enten at ringe for at høre nærmere eller kigge forbi vores hyggelige kontorer i Aarhus eller København til en kop kaffe. Du kan kontakte Marianne Øster på telefon +45 88 88 61 71. Ansøgninger behandles løbende.


Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning og intergration – herunder COOP, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 22. marts 2023

Arbejdssted

Location Aarhus