Erfaren udvikler til CIAM-platform hos SEGES Digital


Vil du hjælpe de danske landmænd med at sikre deres digitale identiteter og beskytte deres data? Har du erfaring med udvikling og drift af en IAM-platform, og endnu vigtigere, et brændende ønske om at arbejde med autentifikations-teknologier – så er du lige den kollega vi søger i AgroID teamet!

AgroID er en branche-specifik CIAM-platform, der supporterer mere end 45.000 aktive brugere, på tværs af hele agro-sektoren. Løsningen anvendes til at sikre alt fra regnskabs- til produktionsprogrammer, og den dækker også et hav af øvrige tjenester og services, herunder både interne og tredjepartsløsninger. Listen over anvendelsesområder er lang, men kort fortalt, så har AgroID binding i 100+ applikationer, bl.a. også IOS-apps, og det er altså en platform som er i berøring med mange forskellige teknologier. Vi er en integreret del af vores slutbrugers hverdag, og vi er med brugerne helt ude i marken, såvel som vi er med på regnskabsassistentens kontor.

Vi har en vision om at kunne tilbyde vores brugere en driftssikker og moderne CIAM-platform, som kan understøtte hele agro-sektoren – både indlands og internationalt. Det er en ambitiøs vision som fordrer konstant udvikling, og den er kun mulig hvis vi kontinuerligt har en finger på pulsen og kan følge med teknologiræset. Derfor har vi nu brug for flere hænder i AgroID-teamet!

Du vil få en rolle som CIAM-udvikler i AgroID-teamet og de daglige opgaver byder på et spænd af: hands-on udvikling, troubleshooting på driftsproblemer, sparring og implementering af sikkerhedsinfrastruktur og meget, meget mere – AgroID-platformen bliver ofte omtalt som en IAM-schweizerkniv, og du skal derfor forberede dig på at møde en masse spændende og varierede udviklingsopgaver. Du vil få god sparring både i teamet og blandt de øvrige udviklere og kollegaer i afdelingen. Sammen med teamet vil du være direkte involveret i at drive den teknologiske forandring som SEGES kigger ind i.

Vi tilbyder dig…

 • En stilling med ansvar, hvor du leverer reel værdi på baggrund af dine kompetencer og erfaring
 • Mulighed for at være med til at designe og udvikle vores næste generation af produkter
 • En fremtid med de nyeste teknologier og paradigmer
 • En arbejdsdag i et selvledende tværfagligt team med fokus på værdiskabelse efter agile principper
 • Adgang og et netværk af senior kollegaer, hvor vidensdeling og inspiration står højt på agendaen 

Vi forestiller os, at du…

 • Har erhvervserfaring med udvikling af softwareprodukter - meget gerne på cloud
 • Er selvkørende og selvstændig i de daglige opgaver, men samtidigt også kan indgå og samarbejde i et team, således at vi i fællesskab kan løfte teamets mål
 • Kan teste egen kode
 • Kan håndtere dialog og support til kollegaer og eksterne samarbejdspartnere

Vi ser gerne, at du har erfaring med følgende…

 • Fullstack-udvikling med fokus på backend
 • .NET Core kompetencer og/eller .NET Framework
 • Erfaring med CICD (GitHub, Octopus…)
 • Erfaring og interesse i autentifikations-teknologier såsom: OpenID Connect, OAuth 2.0, SAML, JWT, WebAuthn, FIDO, MFA etc.
 • Sikkerhed indtænkt i systemdesign
 • Erfaring med Azure infrastruktur

Lidt mere om SEGES Innovation P/S

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en forskel i hverdagen og på den lange bane. Vores specialister arbejder med alt fra klima og miljø, planter, dyr og digitale løsninger til vækst og vidensformidling. Sammen bidrager vi til de løsninger, der gør landmanden konkurrencedygtig i den globale fødevareproduktion og samtidig sikrer et landbrug og en fødevareproduktion der er bæredygtig.

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES Innovation P/S, med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. I SEGES Digital leverer vi digitale produkter, der hjælper danske landmænd med at optimere deres forretning på baggrund af et stærkt fagligt fundament fra vores kolleger i innovation. Vi leverer således teknisk stærke løsninger, der bygger på den nyeste Agro faglige viden – noget der gør vore værktøjer unikke i markedet. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018. 

Omgangstonen hos os er uformel, organisationen er flad og vi har fokus på at udvikle medarbejderne både fagligt og personligt, så vi er klædt på til at arbejde med de innovative og udfordrende opgaver, der er en del af hverdagen.


SEGES Innovation P/S skaber løsninger til fremtidens landbrugs- og fødevareerhverv. Vi udvikler forretningsmuligheder i tæt samarbejde med vores kunder, forskningsinstitutioner og virksomheder over hele verden.

Gem job

SEGES Innovation
Publiceret: 21. februar 2023

Arbejdssted

Location Aarhus