IT Business Analyst


Hvis du brænder for at bære store IT-projekter i mål sammen med nogle af de største brands, så har vi både opgaverne og kunderne…

Skanlog vækster sammen med vores kunder og derfor oplever vi en øget efterspørgsel på integration af vores fremtidige Transport Management Systemer.

I Koncern IT implementerer, supporterer og udvikler vi IT-systemer, der effektiviserer kundernes logistik-løsninger samt deres digitale strategi.

Du vil i tæt samarbejde med engagerede kolleger i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Philippinerne vurdere kundernes krav og forventninger og sætte forretningsmål for deres IT-projekter.

I tæt dialog med kunderne vil du rådgive og sparre dem på deres udfordringer og derigennem udvikle de bedste løsninger for dem og deres kunder.

Vi arbejder med Microsoft’s teknologier.

Er det dig?

  • Du har erfaring med forandringsledelse og ved det kræver en stærk kommunikator
  • Du kan facilitere processer på alle niveauer i organisationen og har teoretisk og praktisk tæft
  • Du planlægger, styrer og prioriterer processerne under tidspres samt deadlines – både i egen organisation samt hos kunderne
  • Du er problemknuser og søger altid nye muligheder for at procesoptimere kundernes forretningssystemer
  • Du udvikler løsningsforslag og design der matcher kundernes krav
  • Du kommunikerer på engelsk i skrift og tale
  • Erfaring fra logistikbranchen en fordel

Om Skanlog

Skanlog A/S er en solid familieejet logistik-virksomhed med 450 medarbejdere på 17 lokationer i Norden.

Vi har en kultur med stærke værdier, hvor frihed med høj grad af ansvarlighed vægtes højt. Fleksibilitet over for kunder samt organisationen er et af nøgleordene for at lykkes i en dagligdag med skiftende forud-sætninger. Derfor har vi fleksordning/hjemmearbejdsplads der danner rammen for et agilt arbejdsmiljø.

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Poul Brunn vores Trusted Advisor vil med glæde svare på dine spørgsmål som du har til stillingen på +45 40 40 87 86. Vi vil behandle ansøgningerne efterhånden som vi modtager dem.

Skanlog A/S

Smedeland 22, 2600 Glostrup
Att: Poul Brunn
pb@skanlog.com
Mobil 40 40 87 86

Gem job