Ser­vi­ce­o­ri­en­te­ret Site Re­li­a­bi­li­ty Engineer til Lessor


Kom ombord og definer hvad det vil sige at være SRE hos Lessor/Paychex.

Vi søger en erfaren og ambitiøs Site Reliability Engineer (SRE), der gerne vil sætte retning og gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 80.000 virksomheder, der bruger Lessor Groups løsninger.

Markedsledende virksomhed i vækst

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR, kombineret med en ekspansiv vækststrategi, er der travlt i Lessor. Vi arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre vores løsninger og have de rette kompetencer. Med høj vækst og endnu større ambitioner skal vi sikre en stabil, skalérbar og sikker infrastruktur for vores kunder. Her kommer du til at spille en vigtig rolle i tæt samarbejde med resten af vores europæiske IT Oprations team på 12 personer.

I Lessor har vi netop implementeret en ny produktdreven organisation samt sat os ambitiøse mål for vores anvendelse af en moderne teknologi stak. Dette har vi gjort for at kunne understøtte virksomhedens meget ambitiøse vækststrategi på det Europæiske marked.

Dine ansvarsområder

Som vores nye Site Reliability Engineer (SRE) vil du få ansvaret for at designe, bygge, dokumentere, vedligeholde og ikke mindst drive automatisering af den infrastruktur, som understøtter den fortsatte udvikling af vores mest succesfulde produkter. Du vil ligeledes være den primære kontakt til udviklerne i vore produkt teams når det handler om at adoptere og optimere anvendelsen af en moderne teknologistak

Vi arbejder agilt og har implementeret DevOps som et styrende princip i udviklingen og vedligeholdelsen af vores services til kunderne. Derfor leder vi efter en, som har haft et ben i begge lejre, både Dev & Ops. Vi forestiller os, at du er opvokset i Ops, men også har konkret erfaring med at arbejde som, eller tæt sammen med udviklere.  

Denne baggrund sætter dig i stand til at være en stærk makker for vores DevOps Engineers og sikre gode praksisser når det kommer til tilgængelighed, performance optimering, monitorering og kapacitetsplanlægning.  

Da rollen i Lessor er ny, vil du i høj grad være med til at præge dens endelige udformning, men vi forestiller os at en typisk arbejdsdag vil bestå i  

 • at være bindeled mellem IT-Ops og vores produktteams  
 • at sikre skalerbarhed, automatisering og hurtig time-to-market for vore produkter
 • hjælpe vores kolleger med at blive selvhjulpne, enten ved at træne dem eller ved at udstille services så de kan hjælpe sig selv
 • at reagere på driftshændelser inklusive fejlretning og proaktiv sørger for at det samme problem ikke opstår igen  
 • at deltage i design og arkitekturarbejde sammen med produktarkitekterne samt dine kolleger i IT-Ops
 • og selvfølgelig, ligesom alle os andre, være med til at knuse operationelle problemer når de opstår (og sikre de ikke opstår igen!)

Din profil

Da vi har været på markedet i mange år og har foretaget en del opkøb, er teknologistakken stor og favner både gammelt og nyt og flere komplementære teknologier. Det vil derfor være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med flere af nedenstående teknologier:

 • Linux og Unix Shell
 • Erfaring med Bash, mere end bare de helt simple scripts
 • PowerShell
 • Nginx, HAProxy, Docker, Kubernetes, Gitlab eller lignende teknologier
 • GitOps, configuration-as-code, infrastructure-as-code, immutable infrastructure og deployments
 • Tomcat, HAProxy og Helm
 • Og sidst vil det være et stort plus at du har erfaring med at programmere i et eller flere high-level sprog såsom Python, Go eller Ruby.

Ydermere bruger vi følgende teknologier som det vil være et plus at du kender til: Storage-teknologier såsom NFS og S3. Configuration Management værktøjer såsom Ansible og Terraform. CI/CD pipeline værktøjer såsom ArgoCD, Gitlab CI, og Jenkins. Nutanix HCI og tilhørende Nutanix software suite såsom Karbon, Flow, Objects, og Files. Monitorering og logværktøjer som fx. Grafana, Loki, Thanos.

For at lykkes i rollen skal du udover en relevant teknisk baggrund have en evne til at skabe relationer og resultater sammen med kolleger fra alle hjørner af virksomheden. Vi vil sætte pris på en person som ser værdien i at dokumentere ting en gang for alle, så vi alle kan bygge videre på dine erfaringer.

Lessor tilbyder dig

I Lessor har vi en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboarding-plan klar til dig. Vi er stolte af en flad struktur, hvor døren til ledelsen altid står åben.

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød og med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening. Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Infrastructure & Operations Mads Valentin Hemmingsen på mvhemmingsen@lessor.dk - +45 61652574.


Gem job

Lessor
Publiceret: 22. februar 2023

Arbejdssted

Location Allerød