MES Softwa­re­ud­vik­ler til Smart Ma­nu­fa­c­turing


Vil du være en del af en ekstremt spændende international virksomhed, og ønsker du et højt fagligt niveau?

For vores kunde Frontmatec, der er i rivende udvikling, søger vi en Softwareudvikler, der vil være med til at programmere den nyeste teknologi til produktionsvirksomheder. Skal vi gøre det muligt for virksomheder at producere i f.eks. Danmark, skal produktionerne automatiseres.

Frontmatec udvikler MES software til Smart Manufacturing, som binder PLM/ERP laget sammen med produktionsudstyret, for derigennem at gøre virksomheden langt mere konkurrencedygtig.

Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Dine arbejdsopgaver

  • Alsidigt ansvar med design, programmering, kvalificering og idriftsættelse af skræddersyede kundeløsninger
  • C#/.NET og SQL-udvikling til automationsløsninger
  • Projektledelse på MES projekter

Stillingen er i Sønderborg, hvor du vil blive en del af et MES team på 4 og en projektleder. Teamet i Sønderborg arbejder primært ind mod opgaver hos Danfoss.

Manufacturing afdelingen har både MES, SCADA og PLC programmer, i alt er der 39 medarbejdere i afdelingen fordelt på kontorer i Sønderborg, Odense, Stilling og Skive. Heraf er 14 MES udviklere.

Frontmatec tilbyder

Frontmatec er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du får en stor grad af frihed til at styre egne projekter, en fleksibel hverdag med mulighed for at arbejde hjemmefra, samt en konkurrencedygtig løn plus overtidsbetaling og medejerskab af Frontmatec. Der er gode udviklingsmuligheder, høj faglighed, god stemning, en dynamisk hverdag og stor tillid til den enkelte medarbejder.

Dine kvalifikationer

Du kan være uddannet datalog, datamatiker, IKT-ingeniør eller lignende.

For at få succes i Frontmatec, er det meget vigtigt, at du er selvdreven, initiativrig og fleksibel. Erfaring med implementering og udvikling af produktionssoftware vil være en fordel. Desuden kan du effektivt omsætte en fysisk verden til en softwareverden, og du har evnen til at overskue komplekse processer.

Du er knivskarp i C# og SQL-programmering, er nysgerrig af sind, hvorfor du aldrig går af vejen for en god udfordring. Du har en positiv indstilling, og du ved, hvad du vil. Derudover er du ærekær, grundig og behersker dansk samt engelsk i skrift og tale.

Frontmatec

Frontmatec er en visionær og globalt førende teknologivirksomhed, der udvikler og tilpasser automatiseringsløsningerne MES, SCADA og PLC til kunder i fødevareindustrien, fabrikker, forsyningsbranchen og indenfor IT/OT-sikkerhed. Frontmatec har pt. 1400 medarbejdere, heraf ca. 800 i Danmark fordelt på 5 lokationer. De er i vækst og samarbejder med nogle af de største aktører i branchen. Frontmatec er en dynamisk virksomhed med meget korte beslutningsveje her er ikke langt fra tanke til handling.
Du kan læse mere om Frontmatec her: https://controls.frontmatec.com

Mere info

Anne Sofie Kvisgaard
Rekrutteringskonsulent
ask@bloom.dk
+45 2720 7336

Gem job