Pas­sio­ne­ret og kreativ UI/UX Product Designer


Brænder du for design og vil du arbejde sammen med de dygtigste designere i USA? – så er denne stilling en unik karrieremulighed for dig hos ForeFlight, a Boeing Company.

For vores kunde ForeFlight, a Boeing Company, søger vi en UI/UX Product Designer til at styrke deres danske softwareteam i Odense med designkompetencer. Du har erfaring med at designe flotte front-end designs til web apps og gerne også til mobil apps.
Vores kunde ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPhone og iPad app til private- og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Deres software bruges til planlægning af flyvninger og nyder stor anerkendelse verden over. Før et fly går på vingerne skal der laves en række sikkerhedskritiske beregninger for at sikre, at der er taget højde for så mange potentielle scenarier som muligt, brændstofs beregninger m.v.

ForeFlight’s app var med, da iPad’en blev præsenteret af Apple og siden har de haft et meget tæt samarbejde med Apple.

Lyt med her, når Tyson, CEO og Co-founder, fortæller mere om ForeFlight – The Man Who Changed the Way We Fly https://www.takethelongview.com/notes/season-2-episode-10

UI/UX Product Design

Hos ForeFlight har trendy designs altid været prioriteret højt, også strategisk fra ledelsens side. De har interne design guidelines og masser af idéer er skabt internt hos ForeFlight.

De har også de dygtigste Product Designere, og de har meget fokus på trends og udviklingen indenfor web og apps. Du vil få rig mulighed for at sparre med de amerikanske Produkt Designere, hvor flere af disse også er certificerede fritidspiloter.

I Odense er du en del af Dispatch teamet, hvor du arbejde tæt sammen med en anden Product Designer og softwareudviklerne. Desuden vil du løbende have dialog med Product Managers og ForeFlight’s kunder rundt omkring i verden, hvor du vil få mulighed for at få en unik indsigt i deres hverdag, som i sidste ende resulterer i en bedre forståelse af brugerne og hvad de ønsker at opnå.

Det er vigtigt, at du kan drive og være primus motor på designprocessen – og selv pushe dine designs.

Din baggrund

Du lever for UX og mestrer UI og du har nogle års erfaring – er ambitiøs og passioneret indenfor dit felt. Du trives med at være problemløser, selvkørerende og nyskabende.

Du følger UI/UX trends og holder dig opdateret indenfor dit område.

Det vil være en fordel, men ikke et must, at du også har erfaring med frontend softwareudvikling og kan implementere dine egne designs – ellers har de frontend-udviklere hos ForeFlight, som overtager denne del.

Dette er en fantastisk mulighed som du sjældent vil få indenfor dit UI/UX felt

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier indenfor luftfartsindustrien, hinanden og sig selv for at levere det bedste resultat. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team.

Hos ForeFlight værdsætter de deres dygtige medarbejdere, og derfor får du ud over en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring også en attraktiv bonusordning samt stor fleksibilitet. Der er ligeledes stor fokus på medarbejdernes udvikling, og derfor er der også mulighed for at tage relevante kurser/uddannelser.

ForeFlight har kontor i de smukke nye omgivelser på havnefronten i Odense, og de har en fantastisk frokostordning, samt frugt, snacks, sodavand og yderligere forplejning. Derudover afholder de ofte sociale arrangementer.

ForeFlight

ForeFlight er grundlagt i 2007 og er ejet af det amerikanske Boeing. Hos ForeFlight er de 320 medarbejdere globalt. ForeFlights kontorer er udover Odense både i Austin og Houston, Texas, USA.

På kontoret i Odense er der ca. 70 medarbejdere, hvoraf ca. 40 af softwareudviklere.

Læs meget gerne mere her: www.foreflight.com
Instagram: https://www.instagram.com/teamforeflight/
Twitter: https://twitter.com/foreflight
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCETBXGcXCzXEEOQmBRWAwnA


Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt.

Gem job