Vil du være med til at uddanne frem­ti­dens it-spe­ci­a­li­ster?


Erhvervsakademi Aarhus søger en dygtig underviser til uddannelsen it-teknolog med solide kompetencer inden for fx netværk, programmering og embedded systems. 

Jobstart vil være 1. juni 2023, eller efter aftale. 

Om jobbet

Du skal undervise inden for følgende fagområder: 

  • Servere og netværk  
  • Operativsystemer

Det er en fordel, hvis du har kendskab og erfaring indenfor et eller flere af nedenstå-ende områder:

  • Programmering – fx i Python og Embedded C
  • Embedded systems

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende. Som en del af det at være underviser på Er-hvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb. Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor.  

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

Kompetencer

  • Du er en inspirerende underviser eller har potentiale til at blive det
  • Du er begejstret for teknologi og i stand til at give din begejstring videre
  • Du kan se hele processen i at udvikle et it-system ovenfra samtidig med, at du kan fordybe dig i de enkelte dele
  • Du er erfaren indenfor relevante fagområder og har et godt netværk
  • Du er selvstændig, men sætter pris på godt samarbejde og bidrager til en god stemning
  • Du har en relevant uddannelse helst på kandidatniveau. 

Undervisningen foregår på dansk. 

Ansættelse

Der er tale om en fuldtidsstilling med start 1. juni 2023. Du bliver ansat i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Til stillingen vil der være tilknyttet et adjunkt-/lektortillæg og 17,10 % i pension, og der vil være mulighed for at få et personligt kvalifikationstillæg.

Yderligere oplysninger

Læs mere om uddannelserne indenfor it og software på EAAA.dk 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på mobil 4015 0971 eller mail gs@eaaa.dk.

Vi holder samtaler i april.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.400 fuldtidsstuderende, heraf 400 internationale, samt 6.300 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job