Mentor IT søger en teamleder/konsulent til Esbjerg


Brænder du for personaleledelse og at sikre den ultimative kundeoplevelse? Har du god erfaring med kundeservice i IT-branchen, som du kan tage med og bygge videre på hos os? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Mentor IT har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vores Customer Care har vokset sig stor, og vi søger nu en teamleder. Som teamleder kommer du til at spille en central rolle som ”spillende træner”, hvor du står for at motivere, lede og udvikle teamet fagligt, sikre fortsat høj kundetilfredshed samtidig med, at du selv tager del i konsulentopgaverne og daglig drift. Teamet består i dag af ti dygtige og engagerede kollegaer, der yder både remote- og Onsite-support.

Om jobbet

For at understøtte vores vækstrejse har vi brug for dig, som kan og vil tage ansvaret for vores velfungerende Customer Care-team i Esbjerg. Det gør du blandt andet ved at følge op på opgaverne og feedback fra kunderne samt ved at sørge for, at teamet modtager den nødvendige træning og tekniske sparring.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Personaleledelse, herunder 1:1 samtaler, bemandingsplaner m.m.
  • Sikre fremdrift i opgaver og på større hændelser
  • Rapportering og opfølgning på teamets KPI’er
  • Sikre korrekt opfølgning på sager og på feedback fra kunderne samt indgå i kundedialoger
  • Supportere og rådgive brugere hos kunderne både remote og Onsite

Vi tilbyder

Du kan glæde dig til at blive en del af en dynamisk, ambitiøs og flad organisation, der lægger vægt på høj faglighed, godt kollegaskab, gode kundeoplevelser, engagement og kvalitet hele vejen rundt. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone med plads til sjov og inspiration.

Der tilbydes fleksible arbejdsforhold med mulighed for at arbejde hjemme – dit faste holdepunkt vil dog være kontoret i Esbjerg, hvor teamet sidder. Der er tale om en fuldtidsstilling med pension og sundshedsforsikring. Herudover stilles PC, bredbånd og mobiltelefon til rådighed. Lønnen forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og kvalifikationer.

Hvad gør dig til et godt match i denne rolle?

Stillingen stiller store krav til din evne til både at være grundig og samtidig reagere hurtigt i hektiske situationer. Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende stilling, og har gennemført en relevant IT-uddannelse som f.eks. IT-supporter eller datatekniker med speciale i infrastruktur. Du brænder for god kundeservice og har et skarpt blik for, hvad der kan gøres bedre. Vi forestiller os, at du:

  • Har arbejdet med at lede og udvikle et team
  • Er fagligt og teknisk nysgerrig, initiativrig og selvstændig
  • Er velformuleret i skrift og tale
  • Tænker og agerer proaktivt, er helhedsorienteret og struktureret

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677. Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse. #Li-Rifba


Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur, IT-sikkerhed og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger ca. 80 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og Ballerup, og har eksisteret siden 1999. Læs mere omkring os på vores hjemmeside: www.mentor-it.dk.

Gem job

Mentor IT
Publiceret: 1. marts 2023

Arbejdssted

Location Esbjerg