IT-supporter


Hvad laver Øresundsregionens bedste (?) IT-support og hvorfor har vi brug for forstærkning?

Øresundsbron er på en spændende digitaliseringsrejse for at øge integrationen mellem landene, skabe en enestående kundeoplevelse og få en mere effektiv og veldrevet bro. Lige nu bygges en helt ny cloudbasered backend, og roadmap for 2023 indeholder blandt andet en helt ny web og app. Dette er bare begyndelsen på rejsen!

En af vores medarbejdere har valgt at fortsætte karrieren uden for Øresundsbron, og derfor søger vi en medarbejder til at styrke vores lille men effektive supportteam.

Arbejdspladsen er på vores kontor ved betalingsanlægget på Lernacken, Malmø, men arbejde på det danske kontor vil også forekomme. Kontoret har pt. adresse på Vester Søgade i Københavns centrum, men flytter til Ørestad den 1. maj 2023.

Arbejdsopgaver

  • 1. level support – løse brugernes spørgsmål, bestillinger og incidenter
  • 2. level support – tilføje/ændre/slette systemer og tjenester i vores IT-miljø, inkl. telefoni, test og fejlretning i f.eks. AD/AAD
  • Forvalte applikationer for fjernarbejdspladser
  • Installere, vedligeholde (patche) og slette brugersoftware på klienter og servere
  • Delegere (SPOC) Servicedesk-opgaver, som vi ikke selv kan løse, til interne og eksterne enheder og partnere
  • Drift, vedligehold og konfiguration af printere
  • Drift, vedligehold og konfiguration af AV-udstyr i mødelokaler
  • Indkøb af hardware og software inden for IT-området
  • Oprette, ændre og slette brugerkonti med tilhørende rettigheder i AD/ADD og andre systemer.
  • Assistere med generel IT-kompetence til organisationens projekter og opgaver

Dine Kvalifikationer

Vi søger en erfaren (+5 år) IT-supporter med gode kommunikationsevner. I Øresundsbron har vi brugere i Danmark og Sverige, og det er vigtigt, at du forstår dansk og svensk i skrift og tale. Du er vant til at håndtere alle de it-mæssige problemer, der opstår i en organisation, såsom printerproblemer, rettighedsspørgsmål, program-håndtering mm.

Vi kan tilbyde

Et spændende og alsidigt job på en visionær og dynamisk dansk-svensk arbejdsplads, som udgør navet i en pulserende region, hvor du er med til at påvirke udviklingen. I Øresundsbron har vi en uformel, humanistisk virksomhedskultur med stort fokus på medarbejdertrivsel og det gode medarbejderskab. Løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår.

Send din ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Ljunggren, llj@oresundsbron.com.

Send din ansøgning senest den 20. marts 2023.


Øresundsbro Konsortiet er en dansk-svensk virksomhed, som ejes ligeligt af den danske og svenske stat. Øresundsbro Konsortiet ejer og driver Øresundsbron mellem Danmark og Sverige. Vores vision er en sammenhængende og mangfoldig region, hvor alle bevæger sig enkelt, sikkert, hurtigt og klimavenligt på tværs af Øresund. Vi er 120 medarbejdere, som driver og udvikler en fast og sikker forbindelse for vej- og togtrafik over Øresund og skaber forudsætningerne for en social, kulturel, økonomisk og miljømæssig værdi for vores kunder, ejere og omverden. Vores medarbejdere bidrager til vores succes. Vores organisation er præget af proaktivitet og fleksibilitet. Vi er stolte og hjælpsomme brobyggere, og et velfungerende samarbejde er en forudsætning for, at vi kan nå vores mål.

Gem job

Øresundsbro Konsortiet
Publiceret: 2. marts 2023

Arbejdssted

Location Malmø