Alsidig IT In­fra­struk­tur­kon­su­lent med ser­vi­ce­gen


Har du erfaring med drift af servere og ønsker du en alsidig rolle i en dynamisk virksomhed?

På vegne af Bellagroup i Ørestaden, søger vi netop nu en Infrastrukturkonsulent, som udover en række opgaver indenfor infrastruktur, får ansvar for drift og vedligehold af deres servere.

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder indenfor hospitality. Bellagroup består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena, Bella Sky Conference & Event, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Towers. De er en mangfoldig virksomhed der beskæftiger 600 medarbejdere med vidt forskellige nationaliteter og indenfor en bred vifte af fagområder.

Din dagligdag som infrastrukturkonsulent hos Bellagroup

Som infrastrukturkonsulent i Bellagroup bliver du en del af driftsafdeling på i alt 5 mand. Udover din rolle indenfor serverdrift/infrastruktur, arbejder to af dine kollegaer med 1st/2nd line support, en er ekspert på IT-systemer indenfor hotelområdet og din fjerde kollega har speciale indenfor netværk. Desuden er der to fast tilknyttede eksterne konsulenter.

Hovedparten af Bellagroups applikationer kører som SaaS, resten kører i VMware på deres 3 lokationer i København. Desuden kører en del af infrastrukturen i Azure. Du får en varieret hverdag hvor dit hovedfokus kommer til at være på at sikre stabil drift af disse, samt sikre overvågning så udfordringer fanges før de mærkes. Selvom du bliver den primære kapacitet indenfor infrastruktur- og serverdriften vil du altid kunne trække på faglig sparring fra dine kollegaer. Samtidigt er der mulighed for at videregive mere komplekse opgaver til 3rd line/eksterne leverandører, som du også får et tæt samarbejde med.

Derudover, kommer din dagligdag til at bestå af opgaver såsom:

  • IT-sikkerhed/Cybersecurity og projektering
  • Arbejde med M365, Azure, AD, SSO, etc.
  • Patching, applikationsdrift og arbejde med integrationer ifm. servere.
  • Microsoft Licensing
  • Dokumentation, udarbejdelse af politikker og procedurer
  • Diverse projekter indenfor infrastruktur

Som en del af en mindre IT-afdeling, skal du desuden være indstillet på at kunne give en hånd med i 1st og 2nd line support når der er behov for det. Bellagroup har en ekstern 24/7 support aftale på både system-, server- og netværkssiden så derfor vil du ikke indgå i en vagtordning.

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du enten har en baggrund som IT-supporter og efterfølgende har dygtiggjort dig indenfor arbejdet med servere og har minimum 3 års erfaring med at arbejde med dette. Alternativt, har du en baggrund som datatekniker; Her har du efter endt uddannelse arbejdet med serverdrift og infrastruktur som hovedfokus i en mindre IT-afdeling hvor opgaverne er alsidige.

Da IT-sikkerhed er et vigtigt fokusområde for Bellagroup, er det desuden også et krav at du har erfaring med netop dette område. Udover dette, forventer vi ikke at du er ekspert indenfor alle de teknologier og områder som din afdeling er i berøring med til dagligt: det vigtigste er, at du har en faglig nysgerrighed og bliver motiveret af at tilegne dig ny viden.

Som person er det vigtigt, at du ser det som et plus at arbejde i en afdeling, hvor to dage sjældent er ens, hvor god service til dine kollegaer i Bellagroup har 1. prioritet og hvor I altid arbejder sammen om at få tingene til at lykkedes.

Om Bellagroup

I Bellagroup værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality.
Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller. Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser. Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Som ansat i Bellagroup får du adgang til fordelagtige rabatordninger, bl.a. til deres hoteller herhjemme og i resten af verden samt en god morgenmad- og frokostordning.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Robert Krogh Steffensen på tlf. +45 53 62 93 00 eller mail: rks@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Gem job